Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZ CHEAT PROBLEM

Kamilequ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy ktoś mi może pomoc, ale jest tu jakiś ziomek który kupił cheata do warz na ilikecheats.com ( jedyna strona na której da się płacić przelewem chyba ;d) dlatego kupiłem a po 2 widzialem gameplaye jak ludzie normalnie na tym grali i raz spotkalem w grze kolesia ktory sie chwalil ze ma aimbota i reklamowal ilikecheats.com dzieki niemu sobie zobaczylem a ze jest przelewelm to skorzystalem, dzisiaj dopiero kupilem;/. Wlaczam haxa,gre, inject normalnie ustawiam sobie cheata w menu doalczam do serwera , pogram nie wiem z 2-3min czasami dluzej ,ale to jakis fart i mnie crashuje a nawet czasami przy samym screen loadingu jak juz mam mnie zrespic crashuje? Mial ktos taki problem i wie jak go rozwiazac, pisalem tez u nich na forum,ale wole sie tez tutaj spytac z ang jestem sredni jak ktos tutaj by wiedzial to na pewno więcej zrozumiem a jak coś to nawet pogadać przez skype itp.

Opublikowano

Może spróbuj injectować cheata gdy jesteś już w grze. Massz odpaloną grę w oknie i minimalne ustawienia graficzne ? Jeśli nie, to to może pomóc :).

A swojądrogą mam do ciebie kilka pytań, ponieważ też mam zamiar kupić tego cheata.

1. odpala się go jak normalne inne czity czy może ma on swój własny launcher ?

2. jak ci się na nim gra ?

3. czy ten ich aimbot rzeczywiście jest taki dobry ? jak się sprawuje ?

4. twoje ogólne wrażenia na etmat tego hacka - opłacało się wydać te 12$ ?

A jeżeli nic nie pomoże z tego co ci mówiłem, poczekaj na jakiś update, może rozwiązą ten problem jeżeli inni też się będą na to skarżyć.

sygnatura3.png
Opublikowano

U mnie teraz wszystko spoko, w oknie odpalam inject z opoznieniem 15sec i git, hax spoko, dostalem tylko bana na 1 koncie bo pokazalo mi ze 6.02.2013 dnia zostalem podejzany o oszustwo i zostalem zbanowy permamentie(cos takiego :P), ale wtedy jeszcze tego hacka nie mialem i na darmowych jechalem to moze od tego. Teraz mam 2 konto i wszystko w ok. 1. Ma swoj wlasny launcher tylko wlasnie dajesz opoznienie 15sec, wlaczasz gre i on sie sam wlacza, 2. Super sie gra crashe wystepuja przez moja wine bo cos zle mam zrobione. 3.Aimbot jest swietny ustawiasz fov na ile chcesz , distance z jakiego ma dzialac i git 4. Jesli chcesz miec miesiac zabawy opłaca sie wydac te 12$. Tylko uwazaj tez na innych cheaterow poniewaz niektorzy przesadza i wala cie z 600metrow.... ja mam ustawione ze aim ma mi z 300 metrow dopiero dzialac

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź :) Czyli już wszystko ok ?

2. Z ciekawości - co to jest ten fov? :D I czy ten aimbot jest na jakis przycisk?

Chyba się zdecyduje na tego hacka, chociaż muszę to przemyśleć bo na moim 1 koncie też dostałem bana za Zed Hook(wczesniej używałem public multihack przez długi czas i nic, ale że chciałem spróbować czegoś innego to...)

sygnatura3.png
Opublikowano

Wszystko ok, tylko ziomek wlasnie przeczytalem ze trzeba po prostu uwazac pisza na tym forum ilikecheats ze robili jakies testy i jak sie zabija 10( nie no moze mozna przesadzili troche no ,ale wiesz jak w 10min zabijesz 10 ludzi to troche dziwne...) lub wyzej graczy na godzine, nigdy nie ginie to ten fairfight cie lapie i obserwuje jak grasz i jesli ciagle tak robisz aimbocisz z 400metrow, patrzysz sie na gosci przez sciany jak pojebany to ban leci;p a po 2 sami develpoerzy moga ogladac twoje inventory,global,widza jakie masz statystki, tepnanc do ciebie niewidzialni i ogladac jak grasz razem z tym fairfight, po prostu mozna grac na aimie i esp tylko z umiarem, bij z x-200 metrow sniperka mozna wiecej ;d, nie bij np 3-4 gosci na razw przeciagu sec, ogladaj sie a nie patrz caly czas na gosci przez sciane ;p , strzelaj czasami obok gracza(aima ustaw na jakis klawisz) zeby nie miec 100% celnosci i jak masz na chat jakies wiadomosci ze farifight cie obserwuje czy cos takiego to nie graj 24h wtedy to sie wylacza. 1x widze gre na ktorej nie mozna wykorzystywac 100% haxa, bo wiesz jesli bys zabil powiedzmy na 100 osobowym serwie z przeciagu pol godziny z 20-30 osob to od razu wydaje m isie ten fairfight by cie obserwowal. Ja zaczalem uwazac bo przed 1 banem to bilem co chwile kogos z 500 metrow mialem aima ustaiwonego i bilem wszystkich z 500 metrow 3 strzalami z jakies 20 killow na h bo zmieniale mserwery specjalnie by zabijac ,tak teraz nie haxuje i daje sie zabijac od czasu do czasu albo koledze daje sie zabijac ;p a wracajac do tego ze to jest 1x gra chyba ktora 100% haxow nie wykrozystuje to serio mowie kupilem kiedys haxy do mw2 jechalem na full aime przez miecha i 0 bana na steamie ;d a tutaj pogralem 3 dni bo bilem wszystkich jak popadnie 0 zgonow i ban ;o, chyba sobie kupie teraz haxy do coda za 60zl tez od ilikecheats na miecha mam calego packa od mw1 do bo2 a tam mozna fajnie ludzi na deathmatchu wkurzac ;p,ale serio zdziwilem sie jak przeczytalem to ze jesli sie w 100% ciagle zabija 100% celnosci, 0 zgonow to wlacza sie ten farifight na ciebie i jak tak ciagle robisz to bana mozna dostac ;O, ciekawe jak to rozwiaza w dayz standalone bo jak bedzie polegac tylko na VAC taki jak w cs czy cod to bedzie tam wiecej cheaterow niz w warz

Opublikowano

No spoko, chyba się zdecyduje na kupno tego hacka.. tylko najpierw muszę kupić nowe konto do warz (2) :D Chociaż może jest szansa, że wszyscy, którzy dostali bana będą mieli ub ;)

sygnatura3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...