Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PermissionEx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zrobić coś takiego aby gracz klikając na tabliczke/przycisk został automatycznie dodany do danej grupy permission ? Pomocy daje lajki ! : >

Opublikowano

Nie wiem czy zadziała ale spróbuj w server.proporties dać enable-command-block=true ,potem wejść na serwer, przyznać sobie commandblocka (np. komeną /give lub /i).Postawić go w dowolne miejsce.Następnie wpisać w nim (zależy jakie masz permissions, ja dla przykładu mam permissionsex) pex user @p group set nazwa_rangi .Potem daj nad commandblocka jakiś blok i płytke naciskową, lub poprować redstone np. z guzika do commandblocka.Gotowe! Teraz Gracz lub ktoś inny naciśnie guzik, to najbliższa osoba będąca obok commandblocka, dostanie tą rangę!

Opublikowano

z commandblokiem zobaczę ;p Why właśnie mam CommandsSigns ale nie mam pojęcia jaka permisja odpowiada za to aby gracz mógł poprzez naciśnięcie na tabliczke dodać się do grupy ;/

Opublikowano

Dzięki masz plusa ale nie do końca to rozumiem ... czyli jak mam dodać znak '#' ? przedtem robiłem to wszystko komendą - /commandsigns 1 /pex user <player> group set Ork

to teraz jak niby mam dodać ?

Opublikowano

Dzięki ci bardzo dzięki takim ludziom jak ty te forum staje się coraz to lepsze dzięki za pomoc wszystko działa !!! : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...