Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

broń-wojownik 20lv

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja postac wlasnie osiagnela 20 poziom wtajemniczenia!

Od 5 levela chodze z bronia na 5,gram wojownik mental.Skad wziasc lepsza bron bo z tego co patrzylem te w sklepie na 15-20 lv maja gorszy atak od mojej!

Opublikowano

Lub ulepsz miecz na 15lvl do +6. Możesz go kupić u handlarza bronią.

pozdro,a jak sie ulepsza bronie?

Opublikowano

Skoro grasz wojownikiem to polecam Ci kupić pajęczą, i ulepszyć ją do +4/6

Nie dość że masz większy atak, to i tak wolno nie bijesz :)

ktoś i coś

Opublikowano

Musisz mieć jakiś Sejmitar w ekwipunku, dlatego zaznacz go myszką i upuść na Kowala, który znajduję się w mieście obok handlarki różności (tam skąd kupujesz poty). Spróbuj tego Sejmitara lub ewentualnie Szeroki Miecz ulepszyć na +5/6, a na pewno zobaczysz różnicę pomiędzy obrażeniami, które zadawałeś wcześniej, a które będziesz zadawał teraz. Pamiętaj, że Kowal może spalić przedmioty, który wtedy zniknie (zależnie od przedmiotu jest jakiś % na ulepszenie).

Opublikowano

Ok Panowie mam pajęcza wlocznie na +5 do tego ulepszylem troche itemki.Teraz nie mam kasy ale nakurwiam dalej w metka,nakurwiam!

Opublikowano

Pajęcza włócznia i jeszcze +5 również będzie dobra do expienia dla mentala będziesz wybijał wolniej spoty lecz dmg będzie ciut większe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...