Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serw z disconnect.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko....

Czy ten serw:

okokcs.jpg
utrzyma 40 pluginów??
@edit

W takim razie dodam pytanie.Ponieważ zaczyna się robić dyskusja.

Czy serw z disconnect jest naprawdę taki dobry jak mówi mi jeden z jego przedstawicieli.

Podaje bardzo dużo dowodów a niektórzy użytkownicy piszą że nie warto go wybierać.

Jeżeli podacie mi również wyjaśnienie to dam lajka

Opublikowano

Niestety Nie...

-------------------------------------------------------------------------------------

nie_9.png

Opublikowano

Biorąc pod uwagę lokalizację serwera wątpię

Dlaczego Pan watpi? Ma Pan pojecie o serwerach? Jak i rowniez osoba pod Panem?

Czy tylko strzela opiniami na lewo i prawo? Nie rozumie Pan ze wszyscy maja ta lokalizacje? Dlaczego disCONNECT.pl oficjalnie to pisze? Poniewaz nie oklamuje swoich klientow!

Watpliwosci? Dowod: http://zapodaj.net/images/10f7f95773815.png

Na przyszlosc prosze swoja opinie poprzec dowodami

Oczywiscie ze utrzyma 40 pluginow. Dyski SSD, 32 GB Ramu.

Dlaczego Francja? W Polsce nie kupimy takich serwerów dedykowanych w konkurencyjnej cenie.

PS. Dlaczego Pan Endriex mnie zignorowal na komunikatorze GG?

Przedstawilem Panu dowody a Pan mnie ignoruje? Gdzie tu logika? Co chce Panu wcisnac? Za kogo Mnie Pan ma.... . Nie jestem osoba, która nie ma zielonego pojęcia o hostingu... Lecz jego właścicielem....

Zapraszam do testowania Naszych usług. www.disCONNECT.pl

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Dlaczego Pan watpi? Ma Pan pojecie o serwerach? Jak i rowniez osoba pod Panem?

Czy tylko strzela opiniami na lewo i prawo? Nie rozumie Pan ze wszyscy maja ta lokalizacje? Dlaczego disCONNECT.pl oficjalnie to pisze? Poniewaz nie oklamuje swoich klientow!

Watpliwosci? Dowod: http://zapodaj.net/images/10f7f95773815.png

Na przyszlosc prosze swoja opinie poprzec dowodami

Oczywiscie ze utrzyma 40 pluginow. Dyski SSD, 32 GB Ramu.

Dlaczego Francja? W Polsce nie kupimy takich serwerów dedykowanych w konkurencyjnej cenie.

PS. Dlaczego Pan Endriex mnie zignorowal na komunikatorze GG?

Przedstawilem Panu dowody a Pan mnie ignoruje? Gdzie tu logika? Co chce Panu wcisnac? Za kogo Mnie Pan ma.... . Nie jestem osoba, która nie ma zielonego pojęcia o hostingu... Lecz jego właścicielem....

Zapraszam do testowania Naszych usług. www.disCONNECT.pl

Ok dodałem edita do tematu

zobaczymy czy jest aż taki dobry ;)

Opublikowano

13 dni temu wprowadzili minecrafta

"Dodano: 2013-01-26 13:49:47" Więc można spodziewać się pustej maszyny.

Lagów to raczej nie będzie, no chyba że przedobrzą z serwerami w co wątpię.

Opublikowano

Dlaczego disCONNECT?

- Serwery dedykowany: UPTIME 99.9%, DYSKI SSD, 32 RAMu ( Dlaczego Francje ma 95% hostingów? W Polsce w podobnej cenie z tak dużym uptime nie znajdziemy nigdzie, lecz nie wszystkie firmy maja takie same serwery dedykowane jak również tak samo skonfigurowane. Dla serwerów Minecraft PING nie ma znaczenia. Dlaczego są lagi? Z reguły: Przeciążony serwer dedykowany, zła konfiguracja serwera dedykowanego, zła konfiguracja serwera Minecraft- przez użytkownika, wina sieci- lecz nie zawsze po stronie Data Center).

- Łatwy w obsłudze panel zarządzania

- LEGALNA firma oferująca swoje usługi od ponad dwóch lat. ( Opinie dostępne na forach GHT, itbeta )

13 dni temu wprowadzili minecrafta

"Dodano: 2013-01-26 13:49:47" Więc można spodziewać się pustej maszyny.

Lagów to raczej nie będzie, no chyba że przedobrzą z serwerami w co wątpię.

Na opinie hostingu nie pracowaliśmy tydzień czasu :). Dlaczego Minecraft dopiero teraz? Poprzedni panel nie był w przystosowany do tej gry, a obecny dopiero od nie dawno stał się w pełni funkcjonalny by obsługiwać Miencrafta :) Nie robimy niczego na pól gwizdka:)

W takim razie dodam pytanie.Ponieważ zaczyna się robić dyskusja.

Czy serw z disconnect jest naprawdę taki dobry jak mówi mi jeden z jego przedstawicieli.

Podaje bardzo dużo dowodów a niektórzy użytkownicy piszą że nie warto go wybierać.

Jeżeli podacie mi również wyjaśnienie to dam lajka

Nie można powiedzieć : Taki dobry czy Taki zły. Można przedstawić dowody a klient sam oceni.

//BR3ND

Opublikowano

Ja też polecam Disconnect.pl.

Mam tam serwer 40 slotów. Wszystko działa bez problemów. Jeszcze ani razu nie było żadnego crasha, laga czy offnięcia bez przyczyny.

Fajny i łatwy panel na którym się bardzo łatwo pracuję.

Dodatkowo szybki suport w razie problemów.

Czego chcieć więcej ?

Opublikowano

Pod żadnym pozorem nie bierz serwerów francuskich. Są to shity i często się wieszają. Bierz najlepiej polskie, bądź niemiecki.

Opublikowano

Pod żadnym pozorem nie bierz serwerów francuskich. Są to shity i często się wieszają. Bierz najlepiej polskie, bądź niemiecki.

Czytaj post Z3F1K'a, wszystkie serwy są francuskie.

w dodatku patrz:

"[...] Przecież prawie wszystkie hostingi mają maszyny we Francji - OVH. W czym tkwi problem?"

Opublikowano

Najwidoczniej ktoś tu nie wie dlaczego tak się robi:) Gdzie mają polskie firmy Minecrafta?

-Olsztyn - częste problemy z koparkami ( uszkodzenia światłowodu)

-Tarnowskie Góry - słaby uptime

Endriex dodaj jeszcze screena potwierdzającego :)

//BR3ND

Opublikowano

Bierz serwer śmiało. Da radę, mają dużo ramu, co do Minecraft'a jest jak najbardziej potrzebne, dyski SSD, po prostu miód malina, sam bym takiego kupił, gdybym miał hajs.

Co do lokalizacji we Francji. Czy na prawdę jesteśmy tak daleko od Francji? Czy craftserve ma lagi? (według Was "niby najlepszy" hosting) Nie. Bierz śmiało.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

A ile ten disconnect może utrzymać pluginów w minecrafcie, jeśli wybiore IRON?

tak na oko ;)

Opublikowano

Ile? Tyle co każdy dedyk o tych samych parametrach dający tyle samo RAMu per slot.

Po co pytać? Lepiej testować!. Napisać zgłoszenie dodamy serwer na 3 dni do testów.

www.disCONNECT.pl - Z nami Cię nie rozłączy!

Ponad dwa lata na rynku game hostingowym. Legalna firma. Kontakt z właścicielem!. Opinie dostępne na GHT oraz ITBETA.

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...