Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

brak filmow na telewizji z USB

Vende!ta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie nie mogę otwierać wilmow z USB na telewizor problem w tym ze niemoge z tym nigdzie isc bo nie wiem jaki mam model telewizora mam zdj moze w czymś pomoze

jak temat zostanie przeniesiony w odpowiedni dzial lub cos to bym prosil okontakt priv czy cos51253157.jpg

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

a kto ci powiedział że ci akurat filmy będą działały

masz specyfikacje Tv to sobie sprawdź, model pisze na nalepce, a google używać potrafisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Twój telewizor może w ogóle nie mieć funkcji odtwarzania filmów z usb. Dobrze by było jakbyś znalazł instrukcję i przeczytał/wyszukał info w internecie po modelu.

(na oko wygląda jak LE32E420, ten niby może odtwarzać.. może kwestia formatu pliku z filmem?)

@down - oczywiście, że SAMSUNG. napisałam co mi się kojarzy po wyglądzie telewizora. i nie, nie wydaje mi się, że mam rację. oczywiście, że nie musi to być ten model, ale w obrębie podobnej klasy - starsze lcd.

PS: kobietOM*

#don't care

Opublikowano

ale znawca z ciebie... bez komentarza, ale kobietą się często zdaje że mają rację.

jak byk po wzornictwie i napisie SAMSUNG widać

tak z 200 modeli do wyboru czyli niech szuka sobie sam, jak nawet nie potrafi czytać nalepek z tyłu na monitorze

@UP kobietOM do kupy bab , a KOBIETĄ jak jednA kobietA

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

a czytasz co napisałem juz dwa razy ?

z 20-30 modeli wygląda IDENTYCZNIE

a ty nawet nie potrafisz przeczytać z nalepek z tyłu na monitorze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

OMFG

Robisz tak:

1.Przygotuj ręce, upewnij się że nie są w jakimś sosie, nie potrzebujesz rękawiczek !

2.Prawą rękę obróć o 90 stopni w lewo względem osi, a następnie złap prawą krawędź monitora (Upewnij się że przedtem dłoń jest luźna, bo jak jest zaciśnięta to nie uda się złapać)

3.Ruchem posuwistym pociągnij do siebie. Nie puszczaj !

4.Puść.

5.Powinieneś móc zobaczyć nalepkę, tak wygląda przykładowy tył monitora:

monitor-samsung-s19a200bw-tyl-1500.jpg

Nalepka to ta karteczka z prawej na dole. U CIEBIE MOŻE BYĆ INNA.

6.Tam powienien pisać MODEL monitora, najlepiej będzie jak dasz zdjęcie tej nalepki (no co, może nie umiesz czytać ?)

Pozdrawiam. Tajwański mużyn.

A tak całkiem serio to nawet jeśli masz to usb w monitorze (co jest kurwa bez sensu) to wątpię by mógł odtwarzać filmy, a nawet jeśli to w jakimś mało popularnym formacie typu: 3gp. Dlatego ja kupując swój telewizor oszczędziłem 200zł kupując tańszą wersjię bez bajerów typu usb, potem kupiłem sobie odtwarzacz multimedialny za 300zł (tak, wyniosło mnie to o 100zł więcej :P) ale za to mogę odtwarzać WSZYSTKO ! Filmy rmvb, youtube, mp4, flac, mp3, png, jpg itd.

Opublikowano

ja mam po lewej :P

samsungi odtwarzają wszystkie podstawowe formatu oprócz rmvb

to że ma usb nie znaczy że ma odtwarzanie filmów ! może to być hub USB w monitorze, wejście na kartę WIFI czy tylko wejście do programowania/wgrywania softu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...