Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Teoden.eu eq/zarobek

kahan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche na teodenie pograłem, ale skończyłem i wiele osób też, no ale nie o to się rozchodzi .

Ja zarabiałem na biciu bossów i selaniu dropu z nich, a początkowo na kryształach czy to na perłach .

Myślę że dropienie w av2 czy to z bossów czy mobów pozwoli Ci trochę zarobić.

Wiesz mi bardzo trudno jest wbić 4x15 + 3k pż do itemów ;p Ale postaraj się w eq

mieć jak najwięcej ,,piętnastek'' , no ale 12% też nie będą złe jak wbijesz.

Nie musze chyba mówić, że rozchodzi się tu o abs miecze , sztylety, dwuręka, no i strzały w mniejszym stopniu i sporo PŻ.

A co do smoczych to lud 10%, kryt, szycie i zręczność, jakbyś coś w ten deseń wbił byłoby OK :)

pzdr.

Opublikowano

Zrób dropa ok 60lv Sure WP lub mentala i leć na Bossy i metki ;p

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Opublikowano

Chodź na metki i drop perełki z nich się powinieneś dorobić

A co do wojennego to klasycznie 4x15 MaxHP/lud w bransolecie Magia,HP,Lud i chyba kryt (lub szycie jeżeli kryt wbudowany) i reg pż.

Smocze to kryt,zreka,silka,szycie i lud lub zamiast sily to omdl/trucie będzie świetnie. W Tarczy NNO,Blok,Sila,Zreka i Lud.

Opublikowano

Chodź na metki i drop perełki z nich się powinieneś dorobić

A co do wojennego to klasycznie 4x15 MaxHP/lud w bransolecie Magia,HP,Lud i chyba kryt (lub szycie jeżeli kryt wbudowany) i reg pż.

Smocze to kryt,zreka,silka,szycie i lud lub zamiast sily to omdl/trucie będzie świetnie. W Tarczy NNO,Blok,Sila,Zreka i Lud.

Ale tamtak fajnie bony nie wchodza..

Jeszcze pytanko dlaczego nakamerze tak mi sie robi?

http://iv.pl/images/64908822713363199389.jpg

http://iv.pl/images/97791544756950057560.jpg

czy na mapkach w dtdropia te skrzynki co sie kluczem otwiera czy edytowane to jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...