Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Do czego dążyć?

xSomerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, na NosTale mam maga 41lv ( ok. 9 mialemm 30) 25job na normie, 18j i 50% na redzie i nwm czym sie zajac. Eq mam b.dobre, kasy mam 15kk i nwm co robic. Nie chce wydawac na peta, pojazd itp. Poradzcie cos, proszę :P

daje like

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

Wbij 55lvl kup jakies eq wystarczy u4+5 (rozdzka i zbroja), z 1kk wydasz na te eq, a za 14kk kup jakas holke +8 z jakims dobrym j lub wyslij smsa lub cos w tym stylu, dozbieraj z 20kk i kup holke +9 99j :). Bynajmiej ja bym tak zrobil bo holka zawsze ci sie przyda, bo jak bd mial 55+ taka holke latwo znajdziesz fam i lvl wbijesz na lod :P. Wiec powodzenia zycze. :D

70hs.png
Opublikowano

No ale watpie ze wbije 35jobke na normie ;p

A sms'a nie moge wyslac

Spoiler

dsadasdae.jpg

Opublikowano

Nie musisz wysylac smsa ale tak z 14kk musisz miec na ta holke nawet +8/+7, powiedzialem rob misje i jak za misje bd mial expa schodz na norma i odbieraj jak ja tak robilem to przy 55lvl mialem 43j na norm na moim magu

70hs.png
Opublikowano

Troyx, ciekawe jak kolega ma nazbierać 14kk :D Na Fm z minigier? Nawet jeżeli nie będzie hackować, zostanie o to oskarżony. Ta gra dąży do samozagłady. Mnie tylko ciekawi kiedy to nastąpi.

Najlepiej wgl sie nie pakować w to dziadostwo . takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Troyx, ciekawe jak kolega ma nazbierać 14kk :D Na Fm z minigier? Nawet jeżeli nie będzie hackować, zostanie o to oskarżony. Ta gra dąży do samozagłady. Mnie tylko ciekawi kiedy to nastąpi.

przeciez napialem ze mam 15kk, grale na cheatach i Cb. zbanowali pewnie

Z 2 lata temu gralem przez pare miesiecy i mnie nie okradli ani nic wiec nie wiem w czym masz problem, jedynie passy zapomnialem.

Spoiler

dsadasdae.jpg

Opublikowano

Nie zbanowali mnie i nie grałem na cheatach. Mojego brata zbanowali za rzekome multikonto.

Sory nie zauważyłem tych 15kk.

Opublikowano

Jeżeli najlepiej wg nie pakować w to dziadostwo to dlaczego udzielasz się w tym dziale? ;> Takie jest moje zdanie.

@Topic

Dobij na misjach 45lvl i kup resy na mrok z A. Widzę że masz też trochę kasy na zbyciu więc możesz kupić całkiem niezłą rózge na 45lvl :)

Opublikowano

Rozga na 45, zbroja na 46, eq z xysena czy jakos tak z hp bedzie. Na mrok zrobie resy ok. 100% (razem) dobije 55 i bede chodzil na LoD oraz dropil w shanerze.

Dziekuje za udzialanie, dalem like osoba ktore na prawde pomogly.

CLose

Spoiler

dsadasdae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...