Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać na początek.

Urwissek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka jestem nowy poleccie mi postać na początek mam wykupionego Azreala i Nasusa lubie grać postaciami które szybko zabijają i walą z dystansu.

Opublikowano

Azreala ? na PBE czy ja o czymś nie wiem czy ślepy ;/ ?

Azreal hmm coś podobny do sejuani miss fortune czy może udyra ???

@topic

kup sobie leblanc wali z dystansu i ma ostry dmg ;)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie ważne jaka postać jest w obsłudze chce postać z bardzo dużym dmgwalącą z dystansu i w którą lepiej inwestować w Ofensywe a nie tracić na defensywę.

Opublikowano

Nie ważne jaka postać jest w obsłudze chce postać z bardzo dużym dmgwalącą z dystansu i w którą lepiej inwestować w Ofensywe a nie tracić na defensywę.

LoL To nie gra na Fragi,kill jest istotnym żródłem gold-a ale nie najważniejszym. <3

To co odpowiada twojemu stylu gry ty postacie range carry. Myślę że Ashe,Tristana,Sivir i Corki to postacie dla cb na początek najlepsze.

Możesz popróbować tak zwanym Carry tank np jak Xin Zhao albo Darius. Mają burst-combo cc i miaro podobny dmg do adc na początku.

Jest oczywiście tylko moje zdanie.Każda z postaci prócz adc (są wyjątki jak graves) w sumie buduje się pod sam dmg ale to nie zapewnia dobrej gry bo wystarczy 1 assasin i pograne masz "papierkiem".

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

Chciałbym zadawaćduże obrażenia ale nie ginać jak jakaś szm**a. Ezraela kupiłem bo ma DMG na odległość. Ja lubie zabijać ale za szybko nie ginąć a najlepiej z dystansu. Jeśli jakaś postać jest jeszcze lepsza wręcz proszę pisać.

P.S możecie pisać w miare normalnie nie ogarniam skrótów bo grałem 7 lat w metina w lola tylko 7 dni. :P

Opublikowano

Gaves bardzo dobra postać.

Ma slowa

Ma skilla, dzięki któremu inni nie widzą nic w pobliżu, jak wejdą w takie koło ( zobacz sobie na lolu skille gravesa )

Ma dobry dmg

Dzięki q można łatwo farmić

Ma takjakby doskok

Nie jest papierowaty

Dobre ulti

2ufgk6u.png

Opublikowano

Draven, or Miss Fortune. - Draven ulti które wędruje na 2 kooooniec mapy. Miss przy tf się bardzo przydaje

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Azreala ? na PBE czy ja o czymś nie wiem czy ślepy ;/ ?

Azreal hmm coś podobny do sejuani miss fortune czy może udyra ???

@topic

kup sobie leblanc wali z dystansu i ma ostry dmg ;)

Chodzi o Ezreala...

@Top

Może Teemo? W sam raz na początek, wali z dystansu, a na twoim lvlu potrafi siać spustoszenie. Oślepienie z Q, dodatkowa szybkość ruchu z W, Fajny passyw z E i grzybki na ulti, czyli darmowe totemy widzenia zadające dmg ;)

Polecam, jedynie 1350 IP.

Game Over

Opublikowano

Hm, może Miss Fortune? Jest to bardzo dobry champion AD Carry, którego łatwo ogarnąć.

+ Dodatkowy attack speed z W
+ AOE skill z E
+ AOE ulti
+ Slow z E
+ Duża prędkość biegania dzięki jej pasywowi
+ Bardzo mocne ulti, które potrafi zbić nawet pół hp przeciwnikowi.
- Bez farmy nic nie robimy w późniejszych etapach gry
- Focusowana w TF (jak każdy AD Carry)
279981407253602336505.png
Opublikowano

Tristana :) Im większy lvl tym jej pasywka się zwiększa i jeszcze z większego oddalenia możesz zadawać dmg .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...