Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]co zrobić, żeby postać stała w jednym miejscu?

sakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Ogólnie mam zamiar bocić na PandorzeMT2.

Pobrałem Mulitihacka 1.8.6

I ustawiam podnoszenie dropu, potki, pelerynki i bicie z konia.. Ale co zrobić, żeby postać stała w jednym miejscu?

Chodzi mi o to, żeby nie latała od potwora do potwora tylko stała, używała pelerynek i podnosiła drop..?

Opublikowano

Nie ma tak, że stoi w miejscu. Multihack jest dziwnie zaprogramowany.

Nie lepiej pobrać Mobbera + Wait Hacka & pickup ?

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisało kilka osób wyżej. Pobierz WaitHacka oraz MobberHacka. Najpierw będzie Ci lurowało spota, a następnie szybko zabijało WH.

Mobber Hack:

[Dl] Metin2 Python Mobberhack v3 - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

WaitHack:

http://www.mpcforum.pl/topic/770960-dlwh-na-serwery-prywatne-2010/

Daję głowę, że oba cheaty zadziałają na pandorze (ewentualnie obejście). ;-)

Opublikowano

Więc tak :

mobberhacka od kamera pobrałem - śmiga zajebiście

pickupa - pobrałem od Was też jakiegoś ( zdziwiłem sie lekko, jakis niemiecki dll-loader, ale odpalilem i pickup dziala )

teraz tylko sprawa wh - slabo.

pobralem od tymka, odpalam obejsciem - kick, inny wh - kick ( przy ladowaniu )

pobieram teraz tego 2010 ( balantia?! - zobaczymy :D )

wgralem balantia ( oba pliki ) do packu pandory, w index dodalem

*

balantia i zobaczymy..

dupa.

mobber sie laduje, pickup tez, ale kickuje przy ladowaniu. dlaczego? odpalone obejsciem ( notatnik : start metin2.bin )

Opublikowano

Więc tak :

mobberhacka od kamera pobrałem - śmiga zajebiście

pickupa - pobrałem od Was też jakiegoś ( zdziwiłem sie lekko, jakis niemiecki dll-loader, ale odpalilem i pickup dziala )

teraz tylko sprawa wh - slabo.

pobralem od tymka, odpalam obejsciem - kick, inny wh - kick ( przy ladowaniu )

pobieram teraz tego 2010 ( balantia?! - zobaczymy :D )

wgralem balantia ( oba pliki ) do packu pandory, w index dodalem

*

balantia i zobaczymy..

dupa.

mobber sie laduje, pickup tez, ale kickuje przy ladowaniu. dlaczego? odpalone obejsciem ( notatnik : start metin2.bin )

Możliwe że AntyWirus ci blokuje, wyłącz go.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

O I PIĄTECZKA ZIOMUŚ :D ŚMIGA ZAJEBIŚCIE :D Teraz tylko autopota znaleźć na pandorę...

i mam pytanie, jak widzą mnie inni? ja widze, ze bije wszystkie potwory dookola, a jak widza mnie inni? latwo to rozpoznac?

Opublikowano

O I PIĄTECZKA ZIOMUŚ :D ŚMIGA ZAJEBIŚCIE :D Teraz tylko autopota znaleźć na pandorę...

i mam pytanie, jak widzą mnie inni? ja widze, ze bije wszystkie potwory dookola, a jak widza mnie inni? latwo to rozpoznac?

Nie wiem czy jest jakiś inny autopot niż ten w kamer modzie ( komenda /autopot).

http://www.metin2mod.tk/ml2010sf.html

No niestety to jest łatwo wykrywalnie, więc radze ci uważać.

Opublikowano

wlasnie sie przekonalem, widac jak cholera : <

Kurcze, ludzie wyjasnijcie mi :

na mapie od 150 stoją 180 lv, biją z konia, luruja potwory ( pelerynki czy tam mobber ) potuja i podnosza drop w oka mgnieniu?

kamer mod? ok, spoko, ale w kamermodzie nie mozna ustawic, zeby stal w miejscu ( a oni stoją ). do tego jakim cudem weszli modem na mape od 150? skoro w modzie nie jest ona wgrana i trzeba ja dogrywac.. i tak watpie, czy jest to mozliwe..

Opublikowano

wlasnie sie przekonalem, widac jak cholera : <

Kurcze, ludzie wyjasnijcie mi :

na mapie od 150 stoją 180 lv, biją z konia, luruja potwory ( pelerynki czy tam mobber ) potuja i podnosza drop w oka mgnieniu?

kamer mod? ok, spoko, ale w kamermodzie nie mozna ustawic, zeby stal w miejscu ( a oni stoją ). do tego jakim cudem weszli modem na mape od 150? skoro w modzie nie jest ona wgrana i trzeba ja dogrywac.. i tak watpie, czy jest to mozliwe..

Tutaj masz poradnik jak dodać mape do Kamer Moda. :)

http://www.metin2mod.tk/mapy.html

Opublikowano

robiłem tak i za nic nie smiga... kickuje przy ladowaniu, nie dałem rady. gdyby byl ktos uprzejmy dodac jakis poradnik bardziej uproszczony..?

ale to nie rozwiazuje sprawy, ze stoja w miejscu, bo na modzie sie za potworami jezdzi..

Opublikowano

Stosuj się do tego poradnika jeszcze raz, zrób to powoli na spokojnie i się nie śpiesz.

Łatwiej się tego nie da opisać.

Opublikowano

inna metoda :

mobber _ pickup + coś ciezkiego na spacje i jakos leci.. nie mozna napisac w pythonie skryptu na potowanie / "Trzymanie spacji" - atakowanie z miejsca .. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...