Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2Bob

Sanhi™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytania co do programu m2bob, mianowicie:

1)Czy jeżeli kupie na allegro keya na 20dni i aktywuje go na koncie to mogę używać go na paru komputerach, w tym samym czasie na tym samym koncie (np. kupie go i używam na np. 3 komputerach)?

2)Czy opłaca się zarabiać na Solarze poprzez tego bota?

3)Jeśli miałbym go kupić, to jak na nim zarabiać (metki m1 czy m2 - jakie konta gdzie aby na s26 zarobić)?

Interesuje mnie zarobek na Solarze (s26). Czekam odpowiedzi i każde pomocne odpowiedzi nagradzam like'ami.

2nsj.jpg

Opublikowano

1. Powinien działać na wielu komputerach.

2. Tak, zdecydowanie. Bardzo pomaga on w zdobyciu Yang.

3. Proponuję zrobić na początek jedno konto, 18lvl silne M1 i zarobić w Lochu Małp. Potem jak już się wzbogacisz - kolejne konta na FB.

Opublikowano

@UP

Dzięki za pomoc, ale słyszałem że opłaca się także robić dropki na k.k oraz na rudy. Jeśli tak to jakie postacie, jakie lvl?

2nsj.jpg

Opublikowano

@UP

Dzięki za pomoc, ale słyszałem że opłaca się także robić dropki na k.k oraz na rudy. Jeśli tak to jakie postacie, jakie lvl?

Jak kk chcesz dropić to od 13 wzwyż.

Rudy standardowo 30+

Opublikowano

Ja jak m2bob był darmowy to ustawiałem expboty na polance , zeby stal w miejscu i lurował , tak 1 postać na każdym ch i po pięciu godzinach wbity 30lvl , to marmury , różnego typu oswajanie konia , ksiegi poli. To co 5 godzin miałem 10+ marmurów , kilka poli , kilka oswajania , + każda postać 1,5kk , nie licząc itemków z bonami które też często dropiły np butki 1,5k hp itp , to masz 10kk+ co 5 godzin , oczywiście jak masz wolny spot :D Potem jak skrzynie ucznia wyszły do ustawiłem bota 34lvl+ na generałach żeby biegał a nie lurował bo nie dawał rady , i łączyłem go z 3x postacią żeby im wbijał 30lvl ( żeby mieć 5 bodzi 3 zmiany bonu , 3 dodania bonu ) Zanim wbił tym postacią 30lvl to w eq miał pełno fmsów , nie licząc tych które zostawił , bo wszyscy wiemy jaki był pickup na darmowym m2bobie. Te z większymi śr sprzedawałem , a te ze średnimi na - zostawiałem. W ten sposób zarabiałem , fmsy ze słabymi śr ulepszałem bodziami na 9 , albo kupowałem +9 ze słabymi śr i zmieniałem na 25+ , w ten sposób zarabiając co najmniej 10kk na jednym fmsie. Gdy już na postaci 30lvl użyłem wszystkie bodzie , dodania i zmianki , to ustawiałem dodatkowo 2x konto na fishbota. W ten sposób łowiąc 10małzy+ dziennie. Podsumowując zarabiać na m2bobie 20kk dziennie spokojnie można. Sam musisz się przekonać co najlepsze dla ciebie. Ja na twoim miejscu kupując premium na 20dni , zrobiłbym full full kont 30lvl , a gdy by się już skonczyl premium to bym na fishbocie zarabial. Oczywiście na serwerze s26.

Pozdrawiam , i mam nadzieje że pomogłem , jakbyś miał jakieś pytania to pisz tutaj , może odpowiem , lub pw , napewno odpowiem.

Opublikowano

1. Nie ustawisz go na kilku komputerach. Po przelewie dostajesz key do wykorzystania na 20 dni na danym PC. Możesz odpalić go na kilku kontach, ale nie na kilku komputerach.

2. Tak, najnowsze serwery są najbardziej opłacalne pod takie boty.

3. Najlepiej 26 lvl na Metiny Ciemności oraz trudne dzikusy, aby wylatywały Kawałki Klejnotów. Na takim poziomie jeden K.K powinien dropić z co piątego metina.

PS. Nie opłacało Ci się kupować na allegro. 20 dni to 25 zł, a tak masz 40 dni za 40 zł poprzez Paypal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...