Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Propozycja do Lola w sprawie Pinga

Inmtaeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie małe pytanie pewnie nie jednego z was wkurzało to,gdy twój sojusznik ma częste DC lub podczas gry płacze,że ma lagi i grac nie może,prawda?

Chciałbym zaproponować coś Riotowi dotyczące tych DC tylko nie wiem,gdzie to można zgłosić takie coś i czy w ogóle się da,a pomysł to myślę,że nie jest głupi

Mój pomysł polegałby na:

Po zalogowaniu się do konta w LOLu w którymś miejscu to już by wybrał sobie Riot umieszczono by Ping gracza np w kolorach.

Tak jak jest podczas ładowania postaci

Zielony:bez lagów

Żółty:srednie

Czerwony:lagi

Tylko,aby coś takiego zrobili po zalogowaniu się do konta,bo uważam,że ludzie by trochę zwątpili w granie skoro mają lagi no chyba,że ktoś uparłby się i psuł grę komuś,bo on ma pinga.

Jak myślicie dobry by był to pomysł ?

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

on się spytał właśnie gdzie to napisać -,-

@topic

raczej by się nie przyjęło, chociaż dobry pomysł.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

nie głupie by w lobby nawet przy graczach pokazywało ich ping'i

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Może tak ale u mnie mam 120 ping są na zielono a i tak mam po 10 FPS i lagi

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Up 10fps to nie lagi(dlugi czas reakcji od serwera) tylko komp nie wyrabia xD.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Up 10fps to nie lagi(dlugi czas reakcji od serwera) tylko komp nie wyrabia xD.

Chyba ja wiem jakie mam lagi i ile fps nie? o.O

A mój kolega np. na ładowaniu zawsze ma 999 ping a nie ma lagów xD

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Sory ale FPS sa od komputera a nie od neta.

Co do kolegi ktory ma 999pingu w czasie ladowania to musi w danej chwili cos robic a jak gra sie zaladuje to poprostu cos wylacza np.sciaganie pauzuje.

Co do tematu:

Po co takie cos skoro mozesz sobie sprawdzic w CMD.

Opublikowano

:p cmd rzadzi ,ale nie masz adresu serwera lola (tylko strona ,a to inny serwer.)

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Witam mam takie małe pytanie pewnie nie jednego z was wkurzało to,gdy twój sojusznik ma częste DC lub podczas gry płacze,że ma lagi i grac nie może,prawda?

Chciałbym zaproponować coś Riotowi dotyczące tych DC tylko nie wiem,gdzie to można zgłosić takie coś i czy w ogóle się da,a pomysł to myślę,że nie jest głupi

Mój pomysł polegałby na:

Po zalogowaniu się do konta w LOLu w którymś miejscu to już by wybrał sobie Riot umieszczono by Ping gracza np w kolorach.

Tak jak jest podczas ładowania postaci

Zielony:bez lagów

Żółty:srednie

Czerwony:lagi

Tylko,aby coś takiego zrobili po zalogowaniu się do konta,bo uważam,że ludzie by trochę zwątpili w granie skoro mają lagi no chyba,że ktoś uparłby się i psuł grę komuś,bo on ma pinga.

Jak myślicie dobry by był to pomysł ?

Może naprawdę ma taki duzy ping , Od ostatniego patcha tez mam . Ale ja nie narzekam na kogos kto chce Sobie pograc , to jest dla mnie tylko gra dla relaxu a nie dla takich debili lub maniaków ktorzy siedzą ciągle przy komputerze! .
Opublikowano

Może naprawdę ma taki duzy ping , Od ostatniego patcha tez mam . Ale ja nie narzekam na kogos kto chce Sobie pograc , to jest dla mnie tylko gra dla relaxu a nie dla takich debili lub maniaków ktorzy siedzą ciągle przy komputerze! .

nie no sorry,ale ja nie gram z tego powodu,aby przegrywać ciągle,bo ktoś gra dla relaksu jak to napisałeś tobie może się to podoba jak przegrywasz lub sam tak masz,że Cię wyrzuca z gry i dlatego tak piszesz.I w dodatku nie bierzesz pod uwagę tego,że twoi sojusznicy nie grają dla relaksu jak ty tylko chcą wygrać i piąć się w górę na np. rankedach a potem trafia się w teamie ktoś taki jak ty i ktoś musi przegrać,bo ty chcesz się zrelaksować.Jak tak chcesz się relaksować to proszę bardzo są gry na boty tam możesz się relaksować proszę bardzo

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...