Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamermod GM DETECTOR?

NieCzesc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Czy w najnowszej wersji Kamer moda na metin2.pl działa GMdetector ten na pasku zadań czy rzeczywiscie przykładowo wyjdzie mi z gry gdy gm sie pojawi w pobliżu nawet na niewidocznym?

oraz czy zna ktos lub potrafi stworzyć na dzień dzisiejszy pliki do metin2.pl aby była możliwość bicia na strefach ochronnych ponieważ te od kamera z jego strony są nieaktualne i nie działają

Opublikowano

1. Tak, działa na pewno.

2. Wydaje mi się że już czegoś takiego nie ma... :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Dzieki wielkie a czy jeszcze przynajmniej z kilka osób mogłoby potwierdzić ze GM detector działa na 100% tak jak np zostawiłbym fishbota na noc i jak go pojawi się w pobliżu to mi automatycznie go wyloguje lub wyjdzie z gry ? lub gdy będę expic ? I czy to się dzieje od razu czy następuje normalne odliczanie do wyjścia z gry tzn (3 2 1 ) lub jak sie atakowało (10 ,9 ,8 7 6 5 4 3 2 1) odliczanie do wyjscia z gry?

Opublikowano

Działa na pewno i wyłącza grę od razu (tak jakbyś użył 'Wyjdź z gry' w modzie). Co do bicia w strefie neutralnej to aktualnie nie ma takiego hacka, który w 100% zadziała na Metin2.pl, niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...