Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie możesz znaleść idealnej postaci dla siebie? Pisz tutaj!

ad777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzyłem ten temat, ponieważ często ludzie zakładają temat z pytaniem kto najlepszy, czy kto na początek itp.

Nie ma wzoru, podajecie informacje o tym czy ma być dystansowa itd.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Jako, że większość na to nie wpadnie tylko będzie pytać jak pojebana oczekując, że każdy czyta w jej myślach- piszcie, czy chcecie early, mid czy late game, supporta czy carry, las czy side lane lub mida, burst czy dps, cc czy dmg, range czy melee, str czy agi lub int.

Trolling is a art.

Opublikowano

Każda postać jest dobra ale trzeba mieć skiila jak ktoś nie ma skilla to żadnej nie ogarnie nie wiem po co ten temat to zwykły spam

Opublikowano

Tak, problem tylko w tym, że jedni wolą grać supportami, a inni carry.

Problem z zachowaniem balansu pojawia się cały czas w mmorpg przy 5 klasach, w grze z ponad 100 jest to niemożliwe. Balansu nie ma i nie będzie.

Protip: dlatego są reworki, buffy i nerfy cały czas.

Zaprezentowałeś się jako retard, gratuluję. To udaje się tylko 99,9% community na mpc.

Trolling is a art.

Opublikowano

Wiec moze ja zaczne? Szukam postaci Support ktorym bede mogl ladnie przywalic :) Zasiegowy najlepiej by byl ;)

Ewentualnie Carry lub ktos na solo lane zeby byl przydatny w teamfight ;)

61093c6efb.png

Opublikowano

Wiec moze ja zaczne? Szukam postaci Support ktorym bede mogl ladnie przywalic :) Zasiegowy najlepiej by byl ;)

Drow Ranger? (Jbc, nie jestem profesjonalnym graczem Doty 2, proszę nie pisać że skoro nie jestem profesjonalnym graczem to po co zakładam taki temat, otóż każdy tutaj może udzielać pomocy, a ja wpadłem na pomysł i go zrealizowałem)

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Lina.

logo1.png
Opublikowano

Drow Ranger? (Jbc, nie jestem profesjonalnym graczem Doty 2, proszę nie pisać że skoro nie jestem profesjonalnym graczem to po co zakładam taki temat, otóż każdy tutaj może udzielać pomocy, a ja wpadłem na pomysł i go zrealizowałem)

Ta 2 hity i leży

Snajper ; D ?

Opublikowano

Lina.

Ta 2 hity i leży

Snajper ; D ?

Nie, te postacie sa fajne ale zbyt proste i wcale nie takie mocne jak sie wydaje. Szukam czegos bardziej 'profesjonalniejszego' xD

61093c6efb.png

Opublikowano

Nie, te postacie sa fajne ale zbyt proste i wcale nie takie mocne jak sie wydaje. Szukam czegos bardziej 'profesjonalniejszego' xD

Pudge jest profesjonalny xD

Opublikowano

xD

To moze jakis Pusher/Initiatior?

Z tych wszystkich Twoich opisów polecał bym Ci Leshraca/Tornamented Soul. Jest to znakomity pusher sprawdza się jaki suporrter i initiator :) Ze swoim ulty i stunem naprawdę potrafi dużo zdziałać :)

Opublikowano

Z tych wszystkich Twoich opisów polecał bym Ci Leshraca/Tornamented Soul. Jest to znakomity pusher sprawdza się jaki suporrter i initiator :) Ze swoim ulty i stunem naprawdę potrafi dużo zdziałać :)

Probowalem sil leshraciem nie zabardzo mi idzie :|

Dalej Szukam Carry/Pusher/Initiator i Support :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Hmm to może Venomancer albo Windrunner :) ?

Lepszych chyba w tej kategorii nie znajdziesz :)

Ooo! Venomancer fajny Support/Pusher! :) A Carry ktorego sobie ogarnelem to Naga Siren ;)

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...