Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FMS - Zmieniać bony czy zostawiac ?

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FMS +9 Śr 20% um -4%

10 Dt

8 trucie

2 spowolnienie

Kd potwora i kryta +3 zmieniać bony czy zostawiać ?

Opublikowano

Jesteś pewny, że chcesz zmieniać średnie na Metin2.pl? Dodatkowo w FMS'ie? To już Twój wybór, ale ja bym poświęcił te zmiany na coś innego i ewentualnie sprzedał inny wybonowany przedmiot, a za te pieniądze kupił FMS'a ze średnimi +35%. Aktualnie opłaca się mixować tarcze na 61 lvl, ebonitowe kolczyki oraz bronie na 65 lvl.

Opublikowano

inne itemy mam już 'Zmiksoane' ;P wcześniej miałem fms-a 32 śr 10 dt 5 kryt ale jak to ja zawsze chce mieć lepsze bd dalej zmieniał jak wejdzie coś git dam zdj ;)

Opublikowano

To są zmianki do 40 lv można nimi zmieniać bonki w zbrojach i broniach do 40 lv dostajesz je ze skrzyni ucznia po ukończeniu 20 lv . :)

sygna_player.gif

Opublikowano

To niech pisze że zmianki a nie pisze mi tak że muszę się domyślać za bardzo chill out żeby szukać pod tekstów <3

Narazie jak narazie 17 śr więc lipa ale bd większa <3

Opublikowano

Osobiście bym mixował. tyle sr to na PL już nic po dodaniu tych zmianek za dobicie 30lv.

Najlepsza opcja to 30sr+ oraz kd +4 exp :)

ktoś i coś

Opublikowano

Osobiście bym mixował. tyle sr to na PL już nic po dodaniu tych zmianek za dobicie 30lv.

Najlepsza opcja to 30sr+ oraz kd +4 exp :)

Lecz wiąże się z tym ryzyko.

Ile ludzi zostało bez grosza za bonowanie średnich/um w trutach etc. to samo tyczyć sie może broni na 30lv.

Są one wartościowe i dobre tylko przy wysokich średnich lecz dobre średnie trafiaają się rzadko z dobrymi bonami.

Proponowałbym inny przedmiot mixować Tobie nie potrzebny i sprzedać go i kupić dobrego pewnego FMS.

Opublikowano

Mixuj, chociaż ja bym zostawił tego 8% trucie. Sprzedalbym I jakbym chciał mixowac to bym kupil 5b do mixu + kd +4. :)

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...