Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Stawianie serwera Metin2 problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z robieniem serwera na hamachi, wszystko robie okej, gdy uruchamiam serwer podczas pierwszy raz po zrobieniu wirtualnej maszyny, wszystko leci dobrze aż do pewnego momentu, najpierw mi sie zacinalo przy Starting sshd potem przy konfiguracji potem przy wpisywaniu komenty /etc/rc.d/netif restart ...

Przy zacięciu wyskakuje błąd:

An internal virtual machine error (13) has occurred.

The virtual machine will restart now.

I tak za każdym razem, możliwa opcja do wybrania to: Restart po czym maszyna sie restartuje, ale blad itak ciagle sie pojawia.

Prosze o pomoc.

@edit

Teraz przy ladowaniu staje na:

Timecounters tick every 10.000 msec

@edit2

Stworzylem nowa maszyne i znowu blad nr 1. ; /

Opublikowano

Na czym to stawiasz? Chodzi mi o pliki oraz maszynę wirtualną (+ na jakim poradniku).

Opublikowano

Jeszcze powiedz na jakim obrazie masz serwer ?? tzn. Na jakich plikach serwerowych ??

A już wiem te pliki są o kant dupą potłuc co koleś montował na filmiku sciągnij pliki serwerowe by taki_nieśmiały i wgraj paczkę rykox v2 do ftp A jak wgrać to maszp oradnik a jak nie ogarniasz jak wgrać to pisz PW ja ide do school będę o 14-15 lub póżniej..

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...