Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Xp W Wolfenstein

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Zdaje mi się że nikt tu takiego problemu jeszcze nie miał,a mianowicie podczas gry w Wolfenstein: Enemy Teritorry zdobywając np. podczas godziny grania 600XP na serwerze to po wyjściu z niego nie zapisuje mi się ono.I to nie jest wina serwera danego bo mam tak na wszystkich a mam taki ulubiony serw ale niestety tam też się nie zapisuje mi XP a mojemu kumplowi tak.Wie ktos może co moge zrobić??

Z góry dzięki za jakąkolwiek sensowną pomoc :rolleyes:

Opublikowano

normalnie w ET Exp sie nie zapisuje, chyba ze masz server z Exp save takich jest sporo podam ci IP jednego ale on jest zmodowany (JayMod) wiec bedzi ci sie sciagalo kilka mapek jak juz sciagniesz to wyjdz z niego i wejdz w browser (wyszukiwanie serwerow) i pokaze ci sie na dole Join F|A JayMod XP save ja gram na nim

IP:74.63.64.44:27960

najwyzej zwerbuj kumpla i gracie od nowa :P

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

Opublikowano

dzieki za plusa, ale nie poto to robie :P

hmmm tego akurat niewiem,

moze niemasz patcha 2.60b? byc moze niemasz tego patcha i sie nie zapisuje ... niemam pojecia, poszukam troche i dam ci odpowiedz

albo zrob nowe konto z innym nickiem, zrob reinstal wolfa moze bedzie dzialac ;)

@down

Siema :D

koles poprostu sie pomylil i napisal XP albo E sie nie wcislo i literowka

co do serva z save'm na kilka h to to jest tez mozliwe ale jemu koledze sie zapisuje

a z tym guest lvl to niewiem o co biega xD

zreszta na niektorych servach i wgrze jesli sie nie myle pisze XP SAVE :P

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

Opublikowano

Cześć Lenart :)

Dlaczego Ci się xp ? Omg , najpierw to nazwij dokładniej czyli EXP bo XP to się kojarzy w Windowsem ...

różnie bywa ale w zasadzie jest to wina servera. Może mają rangi dla osób które grają , typu Guest , Guest lvl 1 i takie tam ... widziałem to w akcji i nawet mądre.

A może zmieniali coś na servie , i ciągle to robią?

A może xp save jest na 24 h a Ty grasz raz na 2 dni a może jest na 3 h ? :D

Opublikowano

Cześć Lenart :)

Dlaczego Ci się xp ? Omg , najpierw to nazwij dokładniej czyli EXP bo XP to się kojarzy w Windowsem ...

różnie bywa ale w zasadzie jest to wina servera. Może mają rangi dla osób które grają , typu Guest , Guest lvl 1 i takie tam ... widziałem to w akcji i nawet mądre.

A może zmieniali coś na servie , i ciągle to robią?

A może xp save jest na 24 h a Ty grasz raz na 2 dni a może jest na 3 h ? :D

Nie zgodze sie z toba...Jasne XP to moze byc windows ale w ET nazywaja to XP a nie EXP :) ale jesli chodzi o główny wątek to tez sie nie zgodze ja np. nie gram tydzien i kumpel tez.Kupel juz nawet mial raz mniejsza range i jemu sie zapisalo a mi nie.

P.S. Wszystkie te patche 2.60 i 2.60b (czy jakos tak) mam sciagniete.Aha moze to pomoze wam mi pomoc, czasami mam tak ze jak wychodze z jakiegos serwa to mnie wywala do pulpitu z gry (ale nie wiem czy to ma zwiazek).

Opublikowano

Nie zgodze sie z toba...Jasne XP to moze byc windows ale w ET nazywaja to XP a nie EXP :) ale jesli chodzi o główny wątek to tez sie nie zgodze ja np. nie gram tydzien i kumpel tez.Kupel juz nawet mial raz mniejsza range i jemu sie zapisalo a mi nie.

P.S. Wszystkie te patche 2.60 i 2.60b (czy jakos tak) mam sciagniete.Aha moze to pomoze wam mi pomoc, czasami mam tak ze jak wychodze z jakiegos serwa to mnie wywala do pulpitu z gry (ale nie wiem czy to ma zwiazek).

Dosrałeś bracie ... krótka lekcja angielskiego EXPeriance - doświadczenie , skróty to EXP i XP można ew. ale dla jasności podaje się EXP a XP wtedy kiedy masz pewność że a boli cię palec b wszyscy złapią sens

A może kolega Cie wrabia ? Swoją drogą problemem jest popytanie się ludzi na servie czy mają exp save ?

Opublikowano

heh 600 xp na godz lol .. to tez twoj problem .. muisz mocniej grac ja w godz min xp w godz to 1500..

Sorki ale ten temat nie powstał po to żeby się przechwalac swoimi umiejetnosciami.A pozatym gralem w to 1 raz,a w ET gra sie inaczej niz np. we WR,CA a nawet CS'a (ale to nie ważne).

Wszystkim innym thx za pomoc.Sprobuje zrobic tak jak mi radziliscie i zobaczymy.Jak cos to napisze jeszcze.

P.S. Oczywiscie wszystkim ktorzy pomogli daje *5* xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...