Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skype ! Pomocy !

Katzi20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na komputerze mialem zainstalowany skype, i zaraz po włączeniu kompa, odpalał mi się on automatycznie.

teraz korzystam z laptopa, mam win XP i taka czynność się nie objawia. wiekszosc osob narzeka na autosart Skype, a ja sie do niego przyzwyczailem i teraz trudno mi to wszystko robić recznie. szukalem na google mozliwosci instalowania autostartu, ale tak jak wyżej wspominalem wiekszosc tematow ma treść: jak WYŁĄCZYĆ autostart Skype. Pomożecie mi ustawić autom. uruchamianue skype na lapku ??

Opublikowano

jak wylaczyc autostart skype i robisz to samo czyli na odwrót zresztą pewnie pełno tych tutow jest oparte na to co napisałem o tym msconfig

Opublikowano

jak wylaczyc autostart skype i robisz to samo czyli na odwrót zresztą pewnie pełno tych tutow jest oparte na to co napisałem o tym msconfig

Tak,tylko ze jak wchdze w msconfig to mam zaznaczony skype, a w tch temetach jest napisane, ze trzeba to odznaczyc ;/ i wlasnie nie wiem c o robic

Opublikowano

no to jeśli masz zaznaczone to tzn ze musi skype startować zrób reinstall po prostu zajmę ci to 5 min tzn odinstaluj i ściągnij od nowa skype i zainstaluj

Opublikowano

hmm, nie wiem czy to ma jakikolwiek sens bo:

skype został dopiero co zainstalowany

a może po prostu win XP nie obsługuje autostartu skype ;?

skype włacza mi sie automatycznie jedynie na komuterze stacjonarnym gdzie jest win7...

ok dzieki za rady, zdecydowalem ze jedno klikniecie w logo skype mnie nie zbawi ;D

zamykam temat.

Opublikowano

Ja pier**** wielki problem macie żeby reinstal robić.

Włączasz skype, narzędzia i tam w podstawowych będziesz miał opcję "uruchamiaj skype przy starcie windows". Zaznaczasz, ok i powinno się uruchamiać.

Opublikowano

skrót Skype z pulpitu wrzucić tylko do Autostartu w menu windowsa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja pier**** wielki problem macie żeby reinstal robić.

Włączasz skype, narzędzia i tam w podstawowych będziesz miał opcję "uruchamiaj skype przy starcie windows". Zaznaczasz, ok i powinno się uruchamiać.

Po pierwsze; moze troche grzeczniej, bo zalozylem ten temat w celu uzyskania pomocy a nie czytac twoje fochowate przeklenstwa, a gdybym najpierw nie przekopał ustawien skype to bym tego tematu nie pisal -_-

"ROBEM"

to już robiłem - nie pomogło ;(

Opublikowano

no ale co trudnego zrobić reinstall? to nie jest format czy coś 5 min i już

ogl zawsze mniej więcej robi się reinstall i potem idziesz na forum jak nie pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...