Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska - Irlandia DYSKUSJA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elczo. Tu dyskutujemy nt meczu Polska Irlandia. Moim zdaniem Lewandowski powinien być wypieprzony z reprezentacji, od 8 msc nic nie zrobił.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Lewandowski za dużo akcji zwalił, niestety, ale trzeba się przyzwyczaić to wkońcu Reprezentacja Polski, która wygrywa tylko ze słabymi krajami...

Minus.png
Opublikowano

Hah Kuba był jednym z najgorszych zawodnikiem tego meczu.

Leciał na prawe/lewe skrzydło nie ustawiał się nie podawał.

A luda też koszmarnie,jest przecież środkowym pomocnikiem to powinno od niego się oczekiwać więcej niż 1 strzał przez 90min.

Według mnie lewy dzisiaj zagrał lepiej niż w ostatnich meczach reprezentacji,ale w 2połowie grał jak "polski Benzema".

Wczoraj ładnie zagrali nasi defensywny pomocnicy,nie stracili żadnych piłek i mieli efektowne odbiory.

Do bramkarzów nic nie mam bo ładnie grali.Nasza 4 defensywna jest do dupy,zjebali cały mecz,zwłaszcza Warzywniak(mam nadzieje że zastąpi go Salamon) z Perqisem.Glik grał dobrze przez część 1 połowy,po żółtej kartce grał kiepsko.Przy 1 bramce zawinił Warzywniak bo zawahał się wybić piłkę i wyjebał tak wyjebał.Przy 2 bramce przed tą asystą obrońcy już szykowali się do kontry.Wgl obrońcy gdzieś się pchają do ataku,a lewy głęboko cofie.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Wciaz to samo. Gramy na siłe cały czas. Wygladalo to tak mamy piłke to odrazu wypier**lić do przodu. Koszmarna gra srodkowych pomocników. Nic nam sie nie kleiło podania do dupy (tak grają porfesjonalni piłkarze którzy dostają za to pieniądze?). Jak raz Boenish PRÓBOWAŁ dośrodkować to wyglądało to gorzej niz w lidze podwórkowej. Nie powiem było kilka naprawde ładnych akcji. Lewandowski też miał swoją szanse ale jej nie wykorzystał. Podsumowując to wszystko, wyszło chu**wo i tyle.

Opublikowano

Jak obejrzałem to to się nie przyznaję, że jestem polakiem :) 2:0 przegrać pozdro!!

i dobrze, jebać pseudopolaczków co kochają kraj tylko jak coś osiąga!!

Co do meczu:

Lewy nie zagrał źle widocznie wy się na piłce znacie i nie wiecie że pomimo iż nie strzelił gola dużo robił na tyłach, świetnie utrzymywał się przy piłce i dobrze dogrywał. Kuba gorzej, bez Piszczka za plecami ciężko mu się gra. Boenish - nie jesgo pozycja, on to tylko na lewej obronie nigdzie indziej. Wawrzyniak - katastrofa meczu, gra Glika i Perquisa też nie najlepsza. Krychowiak i Łukasik bez większych zastrzeżeń, Ludo mógł trochę lepiej. Boruc świetna interwencja niestety przez nieporadność obrony bramka z tego wyszła. Szczęsnego nie oceniam bo nie lubie tego celebryty

TYLE.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

To tylko pokazalo jak te nasze polskie pseudo gwiazdy graja. Trener powinien postawic na chlopakow z naszej Ligii i tyle !!

Pseudo gwiazdy? Lewy gra w każdym spotkaniu w lidze, jest kluczowym zawodnikiem Reprezentacji, jak i klubu. Nie dziwię się że nic nie grał jak za chwilkę ma mecz w LM, a to tylko sparing. Przyjdzie czas to zacznie grać na wysokim poziomie - Eliminacje.

Słaba obrona była spowodowana brakiem kolejnego silnego pkt. reprezentacji czyli Łukasza Piszczka :)

Opublikowano

Ja nigdy nie wierzyłem w polską reprezentacje i nie wierze nadal ;_; i tak nic nie wygramy

Opublikowano

Ciekawe, czy chłopaki " z naszej ligi " ugrali by więcej niż nasza pierwsza reprezentacja :).

Wiesz Rumunia, a Irlandia praktycznie bez osłabień to dwie różne klasy do porównania. Faktem jest że w Polskiej lidze mamy dobrych piłkarzy.

Ja nigdy nie wierzyłem w polską reprezentacje i nie wierze nadal ;_; i tak nic nie wygramy

Najlepiej napisać że nie wierze bo jest najprościej. Ciekawy jakbyś Ty grał w Polskiej Reprezentacji gdy kibicie w Nich nie wierzą :)

Opublikowano

Przestańcie krytykować lewego.
Gdy legendarny trener Franciszek Smuda objął kadrę,wystawił samego lewego do przodu.

Nie porównajcie grę lewego reprezentacji z klubem,bo borrusia gra 3 ofensywnymi pomocnikami,a Polska reprezentacja 3-2 defensywnymi.Tylko Obraniak jest za plecami lewego,nie podaje do niego.I co,lewy sam ma walczyć z czteroma obrońcami ?Radzi sobie dobrze bo wytwarza sobie sytuacje do strzelenia gola.

Naszej kadrze zalecam żeby nasi środkowi obrońcy nie wpierdalali się do ofensywy,jedynie Piszczek z Boenishem(grają na skrzydłach).

Segz

16ob.png

Opublikowano

Wogólę nie rozumiem PZPN.. rosja jak z hukiem odpadła z Euro, to wyje**** trenera i zatrudniła Capello,czyli trenera który grał,wygrywał.

A polaczki jak zwykle musiały trenera z naszej ekstraklasy bo zapewnie wychodziłoby taniej,i nikt nie chce od koryta odejść.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Wogólę nie rozumiem PZPN.. rosja jak z hukiem odpadła z Euro, to wyje**** trenera i zatrudniła Capello,czyli trenera który grał,wygrywał.

A polaczki jak zwykle musiały trenera z naszej ekstraklasy bo zapewnie wychodziłoby taniej,i nikt nie chce od koryta odejść.

Zmiana Trenera w niczym nie pomaga bo każdy nowy trener musi przekonywać zawodników do siebie, przekazywać taktyki, uczyć ich i wprowadzać swój skład - nowe twarze lub zawodnicy którzy byli skreśleni u poprzedniego selekcjonera przykładem może być Artur Boruc.

Opublikowano

Zmiana Trenera w niczym nie pomaga bo każdy nowy trener musi przekonywać zawodników do siebie, przekazywać taktyki, uczyć ich i wprowadzać swój skład - nowe twarze lub zawodnicy którzy byli skreśleni u poprzedniego selekcjonera przykładem może być Artur Boruc.

Dobrze, że jest Fornalik. Ja tam wierze bardzo w Boruca, przebije się do pierwszego. Tak samo czekam na powrót Bartka Ślusarskiego.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zobaczymy 1/8 lige mistrzów,Sztachtar Donieck vs BVB.

Donieck składa się z reprezentantów Ukrainy(w reprezentacji tylko bramkarz gra w CSKA moskwa,reszta ten klub).

Mam nadzieję że Błaszczy nie będzie się tak błąkał,tak jak w meczu z Irlandią i z meczu z hamburgerem.

Segz

16ob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...