Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Aresthia- Przykra niespodzianka.

marco95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich byłych graczy servera Aresthia.tk Chciałbym wyjaśnić pewne.. hmm... niewyjaśnione dotąd wątki. Jak wszyscy wiecie server padł po zaledwie tygodniu istnienia. W ciągu tygodnia zarejestrowało się na nim ponad 4000 graczy. Zapowiadał się świetnie. Mimo drobnych bugów przyciągał ponad 500 graczy w jednym czasie. Ale zacznijmy od początku ; ) We dwóch z kumplem podjęliśmy się postawienia servera dla niejakiego Dragon oraz jego późniejszego wspólnika Brutusa. Mieliśmy w niedługim czasie postawić server, stronę, forum, dograć clienta, zainstalować TS. Jednym słowem Easy żyła złota ; ) Gdy server zaczął się rozkręcać powiedziałem Dragonowi, żeby zaczął szukać technika, gdyż ja mam coraz mniej czasu. Dragon wspaniałomyślnie postanowił sobie znaleźć nie jednego członka TEAMu ale cały team ; ) Jego nowy współpracownik poinformował nas, że zostaliśmy usunięci z zacnego Dream Teamu ; ) Powód: nieznany ; ) Oczywiście zaczął zmieniać hasła. Najpierw do maszyny i dotpaya. Jedyne co pozostało nam zrobić to tak zwaną czystke. W strachu o nasze pliki serverowe, clienta, stronę, licencję TEAMSPEAK. Postanowiliśmy zrobić kopie tego co się dało łącznie z bazą, i postawić OSa od zera, aby wszystko wyczyścić. Bardzo nam przykro, że tak się stało i co musieliśmy zrobić ale musicie nas zrozumieć. Pozdrawiam nowych znajomych Dragona i mam nadzieje ze nie spotka Was to samo co nas ; )

Pozdrawiamy. Był Team Aresthia.tk

Opublikowano

W końcu padł.. Fuck jea .

A wam, życzę powodzenia .. Zddosujcie ich za to;D

@Down

Chłopczyka, to ty widzisz w odbiciu, w swoim monitorze. :)

sygnatura.png

Opublikowano

Chłopczyk nic nie zrozumiał z wypowiedzi...

No cóż, to przykre, gdy ktoś komu ufasz zachowuje się tak podle. . .

Życzę Wam sukcesów i dobrego staru : )

pozdrawiam : )

Opublikowano

Rowniez sie podpinam dodam jeszcze ze po wejsciu na ich tsa w celu rozmowy caly team ktory sie tam zjawil otrzymal bana powód: panu dziękujemy.

Jesli ich nowy pro elo technik postawi to nie polecam grac . Brutus będzie was "klikał" .

Opublikowano

Cóż bywa i tak.

Ja to bym im się wbił na ts'a i zwyzywał porządnie aby uspokoić nerwy :)

Jeśli macie w planach tworzenie nowego serwera to życzę wam abyście się nie napotkali więcej na takich skurwysynów :D

PS. A zresztą znalazłem nowy wykurwisty serwer AvonisMT2 :P

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Witam wszystkich byłych graczy servera Aresthia.tk Chciałbym wyjaśnić pewne.. hmm... niewyjaśnione dotąd wątki. Jak wszyscy wiecie server padł po zaledwie tygodniu istnienia. W ciągu tygodnia zarejestrowało się na nim ponad 4000 graczy. Zapowiadał się świetnie. Mimo drobnych bugów przyciągał ponad 500 graczy w jednym czasie. Ale zacznijmy od początku ; ) We dwóch z kumplem podjęliśmy się postawienia servera dla niejakiego Dragon oraz jego późniejszego wspólnika Brutusa. Mieliśmy w niedługim czasie postawić server, stronę, forum, dograć clienta, zainstalować TS. Jednym słowem Easy żyła złota ; ) Gdy server zaczął się rozkręcać powiedziałem Dragonowi, żeby zaczął szukać technika, gdyż ja mam coraz mniej czasu. Dragon wspaniałomyślnie postanowił sobie znaleźć nie jednego członka TEAMu ale cały team ; ) Jego nowy współpracownik poinformował nas, że zostaliśmy usunięci z zacnego Dream Teamu ; ) Powód: nieznany ; ) Oczywiście zaczął zmieniać hasła. Najpierw do maszyny i dotpaya. Jedyne co pozostało nam zrobić to tak zwaną czystke. W strachu o nasze pliki serverowe, clienta, stronę, licencję TEAMSPEAK. Postanowiliśmy zrobić kopie tego co się dało łącznie z bazą, i postawić OSa od zera, aby wszystko wyczyścić. Bardzo nam przykro, że tak się stało i co musieliśmy zrobić ale musicie nas zrozumieć. Pozdrawiam nowych znajomych Dragona i mam nadzieje ze nie spotka Was to samo co nas ; )

Pozdrawiamy. Był Team Aresthia.tk

blagam blagam zrobcie jeszcze raz taki sam server pierwszy raz zobaczylem tak piekny server <3 az chcialo mi sie wydac na is i cio wydalem :D

te 12 zl na mape metinow premium po kilku dniach dostalem bana za " wulgaryzm " (na 7 dni ) a ban za kamer moda dostal (5 dni ) administracja zpierdolona jakies neo kidasy xD

obyscie postawili ten server od nowa <3

bo naprawde cudooooooooooooooooooooooooo powodzenia jak bedziecie robic server

to juz macie odemnie 100zl za is ;d

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

blagam blagam zrobcie jeszcze raz taki sam server pierwszy raz zobaczylem tak piekny server <3 az chcialo mi sie wydac na is i cio wydalem :D

te 12 zl na mape metinow premium po kilku dniach dostalem bana za " wulgaryzm " (na 7 dni ) a ban za kamer moda dostal (5 dni ) administracja zpierdolona jakies neo kidasy xD

obyscie postawili ten server od nowa <3

bo naprawde cudooooooooooooooooooooooooo powodzenia jak bedziecie robic server

to juz macie odemnie 100zl za is ;d

To chyba sarkazm??

Mam nadzieję,że nie mówisz poważnie xD

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Jak zwykle po dupie dostaliśmy najbardziej my gracze. Robienie nas w chuja na forum serwera że "naprawiane" potem wyłączony sb żeby nie było "zbędnych" pytań. Szkoda serwera grało się fajnie ludzi też się fajnie wkurwiało. Teraz pod adresem forum można sobie reklamę wykupić. Przykre ale to nie pierwsza i nie ostatnia historia rodem z polskich privów.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Przynajmniej dzień przed offem serwa wygrałem turniej pvp (mój nick na aresthia: Bloody ;P).

Pozdr dla gildii DuzePierogi :D.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...