Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączanie Metina - gdy klikam "Rozpocznij grę" komputer mi się resetuje

mamolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć Antywirusa, prawdopodobnie blokuje Ci dostęp.

Opublikowano

Uruchom Metina ze zgodnością... :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć Antywirusa, prawdopodobnie blokuje Ci dostęp.

Nie mam Antywirusa obecnie.

Uruchom Metina ze zgodnością... :)

Nie mogę uruchomić w trybie zgodności ponieważ nie mam opcji Windows XP mam tylko 95, 2000, 98 i NT

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

To nie wina zgodności, a brak uprawnień ze strony systemu, dlatego najpierw zainstaluj wszelkie aktualizacje .NET, Visual C++, VB, itp, a następnie uruchom jako administrator.

Opublikowano

Przy uruchamianiu wcisnij F8 i wybierz nie restartowanie po błędzie systemu.

Może, to być wina jakiegoś pliku systemowego i resetuje się po BSoD.

Więc sprawdź.

Opublikowano

Przy uruchamianiu wcisnij F8 i wybierz nie restartowanie po błędzie systemu.

Może, to być wina jakiegoś pliku systemowego i resetuje się po BSoD.

Więc sprawdź.

Kolega up dobrze mówi pewnie system nie przyjmuje coś do wiadomości,i resetuje ci.

Opublikowano

Ja tak kiedyś zrobiłem i miałem problem ze sterownikiem, zainstalowałem od nowa i działało.

BSoD wygląda tak:

ZJFBB.jpg?1

Opublikowano

Obecnie posiadam Windowsa XP. Zainstaluję SP3 i spróbuję zainstalować od nowa sterowniki.

Sterowników nie musisz instalować jednak GF (już dawno temu) wprowadziło jakąś aktualizacje która właśnie wymaga sp3 na xp.

Jak uruchamiasz to z prawami administratora. Możesz też dodać launchera metka do wyjątków w antyvirusie

ktoś i coś

Opublikowano

Sterowników nie musisz instalować jednak GF (już dawno temu) wprowadziło jakąś aktualizacje która właśnie wymaga sp3 na xp.

Jak uruchamiasz to z prawami administratora. Możesz też dodać launchera metka do wyjątków w antyvirusie

Problem został naprawiony, zainstalowałem SP3 i wszystko śmiga jak trzeba. Każdy ma po lubisiu

Temat można zamknąć. Dziękuje za pomoc :)

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...