Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime Club - Temat Do Dyskusji

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat stworzony do ogólnej dyskusji nad anime. Jeżeli masz jakiekolwiek pytania lub szukasz ciekawych propozycji do oglądania, nie wahaj się i napisz.

Co aktualnie oglądacie? Ja muszę dokończyć great teacher onizuka, bo zostało mi parę epków. Polecam każdemu, kto szuka dobrych komedii. ^_^

Z najnowszych sezonów męczę Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next, typowy harem, ale powiem szczerze, że dosyć przyjemnie się ogląda. Jednak to nadal głupkowata komedia. :)

W najbliższym czasie mam zamiar oglądnąć kimi to boku i najnowsze odcinki gintamy.

Mały bonus ode mnie:

http://iv.pl/images/02139654934336938729.jpg

Nie daje w , bo to jednak duży obrazek, ale może komus pomóc w wyborze serii.

PS. Nie rozmawiamy o tasiemcach takich jak bleach, naruto, one piece (chociaż trzyma jako taki poziom) i reszcie ścierwa.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Właśnie kończę Hayate no Gotoku Second jestem 20/25. Później film i 3 sezon. Z tego sezonu po skończeniu Neko, oglądam tylko Kotoura-san.

Opublikowano

Ostatnio oglądnąłem School Days. To najgorsza produkcja jaką oglądałem w moim życiu. Zakończenie totalnie nie trzyma się kupy, a główny bohater ma chyba IQ ponieżej temperatury pokojwej. Na bieżąco oglądam: Amnesię, Boku ha Tomodachi NEXT, Love Live!, Magi, Mondaiji, Ore no Kanojo, Psycho-Pass, Sakurasou, Shinsekai yori, Tamako market, Vividreda i Zetsuena. Trochę tego jest, ale produkcje warte obejrzenia.

Poza tym, w kolejce czeka oglądnięty do poło pierwszy sezon Hayate no Gotoku, Zero no Tsukaima i Shaman King.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Ostatnio oglądnąłem School Days. To najgorsza produkcja jaką oglądałem w moim życiu. Zakończenie totalnie nie trzyma się kupy, a główny bohater ma chyba IQ ponieżej temperatury pokojwej. Na bieżąco oglądam: Amnesię, Boku ha Tomodachi NEXT, Love Live!, Magi, Mondaiji, Ore no Kanojo, Psycho-Pass, Sakurasou, Shinsekai yori, Tamako market, Vividreda i Zetsuena. Trochę tego jest, ale produkcje warte obejrzenia.

Poza tym, w kolejce czeka oglądnięty do poło pierwszy sezon Hayate no Gotoku, Zero no Tsukaima i Shaman King.

Bo School Days jest dziwnym anime, nawet bardzo dziwnym i strasznie kiepskim. Psycho-Pass jest świetne, również polecam.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Ostatnio oglądnąłem School Days. To najgorsza produkcja jaką oglądałem w moim życiu. Zakończenie totalnie nie trzyma się kupy, a główny bohater ma chyba IQ ponieżej temperatury pokojwej.

Mam na dysku, jednak odstrasza mnie kreska. xD Z recenzji wyczytałem, że przedstawia z punktu psychologicznego, jak oszukiwanie kogoś może oddziaływać. Na tanuki widocznie autor recenzji nic nie zrozumiał sądząc po ocenie jego i na malu.

Oglądał ktoś może, welcome to nhk? Jak ocenianie? Osobiście polecam każdemu.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Mam na dysku, jednak odstrasza mnie kreska. xD Z recenzji wyczytałem, że przedstawia z punktu psychologicznego, jak oszukiwanie kogoś może oddziaływać. Na tanuki widocznie autor recenzji nic nie zrozumiał sądząc po ocenie jego i na malu.

Oglądał ktoś może, welcome to nhk? Jak ocenianie? Osobiście polecam każdemu.

Psychologiczny punkt widzenia jest spoko, ale jeśli ktos szuka romansu,a lbo komedii, to lepiej wziąć sie za cos innego.

Last.fm

Opublikowano

Wczoraj skończyłem Jormungand 2: Perfect Order, rozczarowany po tym drugim sezonie, do teraz szukam serii, która mi to wynagrodzi :)

Jeżeli nie oglądałeś - baccano. majstersztyk

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Ja ostatnio zaczynam oglądać anime, jak i czytać mange z mojej młodości. Robie sobie taki mały maraton powtórzeniowy ;-)

Między innymi Cowboy Bebop, FMA, Golden Boy, Soul Hunter, MKR, jak i Vision of Escaflowne.

Jeżeli chodzi o nowości. Zaczęłam oglądać "AMNESIA" , ale szczerze powiedziawszy anime jakoś mnie nie zachwyciło. Miło jest tylko popatrzeć na naprawdę piękną kreskę no i....bishe! :P

Bardzo, bardzo, bardzo polecam Zero no Tsukaim'e ;-) Mnóstwo śmiechu, super fabuła, a romans nie przesłodzony, jak w większości anime. Kreska nawet ładna. Ogólnie anime, które TRZEBA obejrzeć. Pamiętam, jak jeszcze chodziłam do PJWSTK, to przed zajęciami z Panią Izumi chłopaki często puszczali openingi z tego anime i darli ryja, że aż było słychać na trzecim piętrze uczelni xD

Opublikowano

oglądał ktoś boku no pico?

jak nie to obejrzyjcie

najlepsze anime

Trollujesz, czy jara cię yaoi? o.O

Ja ostatnio zaczynam oglądać anime, jak i czytać mange z mojej młodości. Robie sobie taki mały maraton powtórzeniowy ;-)

Między innymi Cowboy Bebop, FMA, Golden Boy, Soul Hunter, MKR, jak i Vision of Escaflowne.

Jeżeli chodzi o nowości. Zaczęłam oglądać "AMNESIA" , ale szczerze powiedziawszy anime jakoś mnie nie zachwyciło. Miło jest tylko popatrzeć na naprawdę piękną kreskę no i....bishe! :P

Bardzo, bardzo, bardzo polecam Zero no Tsukaim'e ;-) Mnóstwo śmiechu, super fabuła, a romans nie przesłodzony, jak w większości anime. Kreska nawet ładna. Ogólnie anime, które TRZEBA obejrzeć. Pamiętam, jak jeszcze chodziłam do PJWSTK, to przed zajęciami z Panią Izumi chłopaki często puszczali openingi z tego anime i darli ryja, że aż było słychać na trzecim piętrze uczelni xD

Co do ZnT to równolegle czytam też novelkę i w sumie nie wiem na czym bardziej sie skupić: na novelce, czy na anime.

Last.fm

Opublikowano

ZnT jak da mnie fajnym połączeniem, aczkolwiek jakby wyciąć wszystkie nudzące momenty moglibyśmy jeden sezon wywalić.

Dla mnie to anime za bardzo przynudza momentami lub ma nudne wątki jednak reszta to jakoś nadrabia.

Kończę właśnie toaru majutsu no index 2, anime jak dla mnie bardzo dobre, jednak głównemu bohaterowi brakuje jakiś zaawansowanych moc prócz tego co ma. I teraz nie wiem co oglądać myśle nad btoom, bokurano, inu x boku ss.

I polecam one outs nie dawno skończyłem, coś w stylu kuroko no basuke z jednym bohaterem, epicki charakter :D jest też humor

pierwsze dwa epy mogą być nudnawe ale póżniej się rozkręca.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zero no Tsukaime trzeba obejrzeć? Fabuła jest świetna? Oj chyba zbyt wielu dobrych produkcji koleżanka nie widziała : > Osobiście uważam, że ZnT jest bardzo słabe, a sama główna bohaterka jest strasznie irytująca. Fabuła też jest do kitu, koleś został przez nią przyzwany i traktowany jest jak pies, o którym wiemy mało, aż do samego końca. ZnT polecam tylko w przypadku koniecznego zapchania czasu.

PS: Chodziłaś do PJWSTK? Dlaczego zmieniłaś szkołę? Jaki wydział?

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Z

Propsuje avek i sygne, bakemonogatari. :3

//Od takich wyznań jest PW.

// Z czym do ludzi? Nawiązałem dyskuje do bakemonogatari, a ten mi wjebał %. xdd

//Gdybyś się troche bardziej rozpisał na temat Bakomonogatari, to nie byłoby problemu. Anyways, jeśli uważasz, że nie mam racji(a to możliwe, bo jestem, jakby nie patrzeć, człowiekim) i czujesz się pokrzywdzony, to zawsze możesz napisać do Enzila(on jest nadzorcą anime) i wyjaśnić sprawę.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Propsuje avek i sygne, bakemonogatari. :3

//Od takich wyznań jest PW.

// Z czym do ludzi? Nawiązałem dyskuje do bakemonogatari, a ten mi wjebał %. xdd

//Gdybyś się troche bardziej rozpisał na temat Bakomonogatari, to nie byłoby problemu. Anyways, jeśli uważasz, że nie mam racji(a to możliwe, bo jestem, jakby nie patrzeć, człowiekim) i czujesz się pokrzywdzony, to zawsze możesz napisać do Enzila(on jest nadzorcą anime) i wyjaśnić sprawę.

Enio zbawiciel dawno w dziale go nie widziałem, jakiś nowy konkurs by zorganizował :D

Co do bakemonogatari jak dal mnie boskie tyle że nisemonogatari już mnie tak nie wciągło, nie wiem jak nekomonogatari bo jeszcze nie oglądałem ale seriie polecam, btw zaraz dodam od nowa temat z steis gate bo usunął się po cofce także polecam bo anime niesamowite wszyscy bohaterowie mają swój urok i coś czym przyciągają, fabuła świetna jest też nutka romansu i dramatu.

NJxbd4x.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...