Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowienie rybek na Eteor(s15) na FB - sellać ryby czy Otwierać je

Maciej982

Łowienie rybek  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepiej robi? z rybkami

• Otwiera? ryby i sella? ma??e ... ma??e 5,5kk
      12
    • Sella? rybki .....Rybka 220k
      6
    • NW....
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc moje pytanie brzmi co lepiej robić sellać ryby czy Otwierać je i sellać małże .... Gram na Eteor... s 15 .... Rybka po -220/250K szt , a małże po 5/5,5 kk Szt Więc co lepiej robić .?? daje ++ ale nie za byle jakie Odpowiedzi .... Dodałem ankietę .. co jest bardziej Opłacalne .. ;)

sygna_player.gif

Opublikowano

Bardziej opłacalne jest sprzedawanie ryb lecz jest to czasochłonne dlatego też polecam otwierać i sprzedawać małże.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Małża wypada średnio co 20 ryb, ale to zależy od szczęścia. Mimo to lepiej, żebyś otwierał ryby.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Otwieraj ryby, jeżeli szybko wyleci kilka małży to resztę rybek zostaw i sprzedaj obie rzeczy. Jeśli na początku nie będzie nic to otwieraj do samego końca. Nie wiem czy zrozumiałeś mnie w 100%, ale jeżeli tak to się cieszę.

(sposób sprawdzony i opłacalny!)

Opublikowano

Łów ryby,otwieraj małze,sellaj perły Bardziej opłacalne od rybek bo mało osób kupuje wiem bo sam tak robie...

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Otwieraj ryby, jeżeli szybko wyleci kilka małży to resztę rybek zostaw i sprzedaj obie rzeczy. Jeśli na początku nie będzie nic to otwieraj do samego końca. Nie wiem czy zrozumiałeś mnie w 100%, ale jeżeli tak to się cieszę.

(sposób sprawdzony i opłacalny!

(sposób sprawdzony i opłacalny!)

Zrozumiałem ... Spróbuje... dzięki ci i wszystkim innym za głosy i jedziemy dalej...

Łów ryby,otwieraj małze,sellaj perły Bardziej opłacalne od rybek bo mało osób kupuje wiem bo sam tak robie...

Jeszcze małże otwierać .?? To się opłaca .??

sygna_player.gif

Opublikowano

jaka szansa na wypadnięcie z muszli perly?:)

<iframe id="baneriframe" src="//imgsu.com/?clr=ECAF69&pptoken=1PDJX74VSIP8H" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none;background-color:#ECAF69;overflow:hidden;width:770px;height:240px;"></iframe>

Opublikowano

Sellaj małże, nie otwieraj ich bo się nie opłaca na 20 małży ze szczęściem może wypadnie kilka pereł.

Opublikowano

Polecam sprzedawać małże. Przed otwieraniem uzbieraj całe EQ rybek aby nie było załamki jak z połowy strony nic nie wypadnie :D

ktoś i coś

Opublikowano

najpewniejsze jest sprzedawanie ryb gdyż masz ten zarobek zapewniony.

Możesz pójść Va Bank i otwierać je i wtedy Twój zarobek zależy od szczęścia.

Możesz zyskać a możesz też stracić jak to w biznesie więc ja wyznaję zasadę ,,Kto nie ryzykuje nic nie ma" więc zaryzykuj a może się poszczęści. Próbuj ,powodzonka!

Opublikowano

Sry.. nie wiedziałem i proszę nie spamić ...

Prawie 15 osób się wypowiedziało w temacie, więc nie wiem co chcesz jeszcze usłyszeć. Jeśli uważasz, że może Ci się poszczęścić to otwieraj wszystkie ryby, jeżeli miałeś pecha w dany dzień to nie otwieraj, jednak tak jak Ci napisałem - otwieraj rybki i jeśli poleci trochę małży na początku to więcej nie otwieraj, a potem sprzedaj to i to. Jeżeli natomiast nic nie będzie na początku to już nie ma co i trzeba zaryzykować otwierając wszystkie. Musisz iść za inflacją i patrzeć też co w tym tygodniu schodzi najlepiej i w przystępnej cenie.

Opublikowano

Moim zaś skromnym zdaniem zdaj się na szczęście i otwieraj rybki. Nawet jeśli nie wydropi małż - nie zawalają Ci miejsca a sprzedawanie ich jest czasochłonne i nie przynosi dużych zysków...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem?? Daj +. Nie pomogłem?? Też daj;P

Opublikowano

lepiej sellac rybki jak się sprzedają bo małże to słabo wypadają nawet w 30 rybkach może się 0 małż znaleźć ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Małża wypada średnio co 20 ryb, ale to zależy od szczęścia. Mimo to lepiej, żebyś otwierał ryby.

Nie ma określenia na to kiedy wypadnie ryba wszystko zależy od szczęścia , a co do selania to otwieraj ryby i sprzedawaj ich zawartość typu ości , pieczone ryby i małże.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

oo Eteor ! mój dawny kochany serwer :) Otwieraj i selaj, większy zysk :)

UNDERGROUND- Shizo pozdrawia ! :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...