Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezużyteczność tematu "Zapisy na wspólną grę"

ArthasDL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc. Uważam, że temat wspomniany w tytule jest zupełnie bezużyteczny. I tutaj moja propozycja zrobienia turnieju w dote. (1 vs 1, czy dobieranie zespołów to jest do przemyślenia) Zapisy do turnieju byłyby opłacane itemkami w docie (uncommony i commony uważam za najrozsądniejsze bo nie trudno je zdobyć a wystarczyłby 1). Laureaci takiego turnieju dostawaliby zgromadzoną pulę nagród. A zmierzając do mojego tytułu wreszcie "Zapisy na wspólną grę" miałyby jakiś sens.

Moje pytanie: Czy administracja, lub jakaś zaufana osoba mogłaby zorganizować taki turniej lub pomóc mi w jego realizacji (np. przechowywać pulę nagród, gdyż zdaję sobie sprawę, że nie każdy ufa osobie takiej jak ja).

@edit1

Uważam, że najlepiej byłoby zrobić najpierw zawody 1 na 1. Wtedy wszyscy poznaliby wszystkich i łatwiej byłoby robić składy na zawody 5 na 5.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czemu jest bezużyteczność? Jedynie co bym zrobił, to trochę wzór poprawił. Turniej? Nie wiem. 5v5 się nie opłaca. 1v1 można, ale mi się nie chce wszystkiego ogarniać. Dodaj mnie na steamie, to może coś ogarniemy: dj244. Poza tym, takie propozycje pisz na pw. Zamykam ;c

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...