Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WRPSP offline?

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was.. U was też offline serwer? jak tak to ma ktoś info o tym kiedy bedzie online? Bo z tymi debilami z WRPSP nie idzie sie skontaktować , nawet nie dali info o konserwacji czy innym gównie tego typu :>

Opublikowano

Tak, również mam offline...

A nie idzie się skontaktować bo strona wrpsp off.

Możesz spróbować napisać na pw do @JacoHa na forum. ;)

Zapewne naprawiają jakieś bugi lub mają ostatnie faze pracy na przenoszeniem clienta ;)

Cierpliwości.

#Down, nie mam pojęcia ;(

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie wiadomo. Niespodziewanka xD Nic nie pisali na forum(chyba) Gm tez nic nie pisał. Mam nadzieje ze odblokuja bronie itp. + zrobia porzadnie stronke, a moze synchronizują ja z klientem gry^^

snikersproject1.png
Opublikowano

ważne by dodali jakieś bronie do is , zrobili wkońcu status i żeby strona wkońcu wyglądała porządnie nie jak jakby robili ją ubodzy o programowanie gracze... no i co lepsze zmniejszyli lagi.

Opublikowano

lagi i tak sa małe chyba że chodzi ci o włochów którzy mają lokację kilkanaście tysięcy kilometrów od serwerowni to oni będą laggowali chyba że kupią dla nich specjalnego dedyka we Francji albo tam u nich a wątpię że tak zrobi team wrpsp bo jak sama nazwa mówi jest to polski prywatny serwer warrock mogliby nawet zablokować innym krają dostępu na ten serwer ale wtedy mało osób by grało a kilku polaków jest którzy specjalnie pingują i się cieszą jak zabiją 3 a zginą 10 razy.

Opublikowano

Klient jest przepisywany na nowo ;p

No jest przepisywany, ale Ci chodzi że teraz czy ogólnie?

Kakauko to nie jest War Rock PrivateServerPolish tylko War Rock Private Server Project :]

@down, możliwe że i błąd :]

snikersproject1.png
Opublikowano

Tak a pro po jak robią update to wypadałoby napisać a nie wywaliło z serwera connection refused... i brak serwera i zero komunikatu...

Bo bardziej mi to na błąd wygląda.

Opublikowano

Nie wiem .. Teraz oni sie skupiają na tym żeby te tryby zrobić bo jak obiecywali tak mają zrobić ... Client będzie przepisany dopiero za jakiś czas ... Nie dziś nie jutro.. Obiecali na ferie... Kto wie.

Fakt masz racje lagów nie ma .. Ale jak już sie jakiś znajdzie to zaczyna wkurwiać.

Opublikowano

Ferie to już się kończą dla większości więc wiesz zostanie tam w kilku województwach a pół polski albo kończy w tym tygodniu albo skończył.

Opublikowano

Ja myślę, że za nie długo przestaną " robić " udpate'y itp.. Tzn Wyłącza na dobre ..

Dlaczego ? InfinityWar trwa krócej, a ma już ponad ALL zrobione.. A WRPSP ? Moim Zdaniem WRPSP zostało zrobione dla dzieci, gdyż nawet w headshota jak się strzeli to zabija od razu... WRPSP to dla mnie Jedno Wielkie Gówno !

PS. Ja skonczyłem już ferie..

nfsw_FENIOOOO.png

Opublikowano

Ja myślę, że za nie długo przestaną " robić " udpate'y itp.. Tzn Wyłącza na dobre ..

Dlaczego ? InfinityWar trwa krócej, a ma już ponad ALL zrobione.. A WRPSP ? Moim Zdaniem WRPSP zostało zrobione dla dzieci, gdyż nawet w headshota jak się strzeli to zabija od razu... WRPSP to dla mnie Jedno Wielkie Gówno !

PS. Ja skonczyłem już ferie..

WRPSP zostało zrobione z myślą- "bardziej realistycznie". Czyli jak dupniesz rakieta to nie zostaje ci 20% hp tylko leżysz na zbitym pysku^^ Tak samo head. To śmieszne że musze nawalać 10 ammo w głowe żeby koleś padł. Hmmm...uważasz że ~2ammo w łeb i dedasz to jest dla dzieci?

Aaa i jeszcze jedno. WRPSP ma jeden plus, który nie przebije żaden zawalisty itemshop, itp, BRAK SKRYPTÓW I INNYCH GÓWIEN!

Tyle na ten temat.

@ja dopiero zaczynam ferie ;]

snikersproject1.png
Opublikowano

@2up co ty pierdolisz? Infinity ma wszystko zrobione?? Ma pełno bugów... Bugi typowe dla globala czyli zabijesz niu i musisz pake rzucić bo rundy nie zalicza... Pełno scrypterów... Fakt lagów nie ma... Ale zjebane jest to że musisz włożyć 100 zł żeby kupić sobie dalsze bronie typu gold m4a1 ... Bo jak kupisz premke to na nic ci nie zostaje.... Tyle w temacie... Zamknijcie to bo robi sie spam... A ... Ferie kolego to sie zaczynają dla połowy polski... Skończyły sie dla drugiej zaczynają dla reszty.. Skąd wiesz czy adminom sie nie zaczynają teraz ferie?? Info z palca. Nic nie zamykają... Zawsze tyle sie czekało aż coś naprawią. Nie każd ma czas na komputer.. Admini pracują i robią ciężko by wyłożyć na ten serwer kupa szmalu... A i oni nigdy nie zawołali o kase , ponieważ nie chcą wyciągać pieniędzy od nas ... A infinity i tak padnie chyba że nakupisz sobie cash'y na elitepv*ers.... Taki biznes... Moim zdaniem WRPSP sie trzyma już Hola czasu i nie zamierza upadać.

Opublikowano

Serwer włączony.

Czasem Nam serwer poprostu sam pada - złośliwość rzeczy martwych. :)

Na "wielki patch" jeszcze trochę poczekacie, nie nastąpi to na pewno podczas ferii.

Proszę uzbroić się w cierpliwość bo na prawdę warto czekać i grać, jest to kawał solidnego serwera.

Opublikowano

Noo nareszcie jakieś wiarygodne info :D dzięki kamel.

No nic. Gramy i czekamy

snikersproject1.png
Opublikowano

Teraz mi pomóżcie bo jak włączam clienta to wyskakuje mi błąd "VVarrock.apk i zostanie ona zamknięta.".. Co zrobić??

Opublikowano

Teraz mi pomóżcie bo jak włączam clienta to wyskakuje mi błąd "VVarrock.apk i zostanie ona zamknięta.".. Co zrobić??

Po co piszesz tutaj posta z takowym błędem skoro stworzyłeś osobny temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/846224-pomoc-wrpsp/

Rozumiem, że mam któryś zamknąć ??

O tym błędzie piszesz w tym temacie albo w co podałem wyżej . ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...