Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa SH

alojzy0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Panowie o co może chodzić. Działa wszystko oprócz speed attack i sh. Formatowałem kompa i wgrałem all od nowa. Jest frmework 4.0 i microsoft visual c++ ale nie działają w.w funkcje. help

Opublikowano

sry nie określiłem się dkoładnie. Metein PL. Z KM mam wgrany dmg hack by willu. Przed formatem było jednak ok beż żadnych komplikacji. Ustawiałem testową szybkość 250-300 ale nic.

Opublikowano

Czy daje 400 czy 100 nie w jednym czy drugim nie ma różnicy. One zwyczajnie nie reagują. Reszta czyli potowanie i auto-pickup działają normlanie. O tyle jest to dziwne że np komenda /wspam działa a /buff już nie.

pomoże ktoś?

Opublikowano

Pamiętaj, że temat wolno odświeżyć dopiero po upływie 24 godzin od po przedniego posta.

Spróbuj wyłączyć AntyWirusa - może on blokuje dostęp do bota.

Opublikowano

1. Windows 7 profesional 64bity / ESET smart security 6.0

2. Hmm może i masz rację zobaczę. Metka którego mam aktualnie skopiowałem sobie zpachowanego. Jednak był o nczysty i zanim wgrałem moda odpaliłem aktualiacje. Pobiorę jednak all od nowa i zobaczymy.

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji nie wszystkie funkcje działają prawidłowo "czytajcie inne tematy".

Opublikowano

Skoro działało wczesniej to musi działać i teraz nie ma innej opcji :) Będzie trzeba to zrobię ponowny reinstal systemu i będzie musiało ruszyć :P Na razie ściagam ponownie metka. Zrobię edit jak ściągnę i zainstaluję all

up. u mnie działało o godzinie 16 a, o 17 kiedy przeinstalowałem system już nie więc wina leży po mojej stronie

Opublikowano

Skoro działało wczesniej to musi działać i teraz nie ma innej opcji :) Będzie trzeba to zrobię ponowny reinstal systemu i będzie musiało ruszyć :P Na razie ściagam ponownie metka. Zrobię edit jak ściągnę i zainstaluję all

up. u mnie działało o godzinie 16 a, o 17 kiedy przeinstalowałem system już nie więc wina leży po mojej stronie

Uruchom ze zgodnością, SP jest?

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Podczas uruchamiania ze zgodnością wybiera mi automatycznie żeby odpalić przez Win xp sp2 jednak nie idzie tego odpalić bo wyskakuje komunikat w style: HACK SHIELD UPDATE ERROR i nic się nie dzieje. To samo jest jesli odpalam przez zgodność z innym systemem. Na komputerze jest sp1. komp jest za aktualizowany tak samo jak metin.

Nie mam pojęcia w czym problem. Chyba zostaje przeinstalować system na inną wersję?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...