Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS

pieczar1051

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Prosze o pomoc. Jakie jest najlepsze działko do zarabiania w IS ?? Proszę o szybkie odpowiedzi ;)

najlepsze.... co to za pytania....

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Ostatnie. tak trudno sprawdzić które działo ma najwięcej peny i dmg?

Gun 122 mm D-25T

Aczkolwiek pestka kosztuje 1000 kredytów czy tam srebra. 122mm zrobisz najwięcej dmg i najwięcej przebijesz, chociaż za celne to działko to nie jest.
Opublikowano

Aczkolwiek pestka kosztuje 1000 kredytów czy tam srebra. Aczkolwiek tym zrobisz najwięcej dmg i najwięcej przebijesz, chociaż za celne to działko to nie jest.

Można jeszcze śmigać z setką IDI0T ale 122 i tak musisz zbadać 122 prędzej czy później.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak chcesz zarabiać na IS to powodzenia. Da się wyjść średnio na +, ale ja to robiłem tylko z topowym działem (mówię tu o statystycznie średniej bitwie, bo zarobić to można nawet Mausem na przegranej...). Wymaga to jednak szczęścia (MM drużyny), więc dlatego odradzałbym próby zarobku na nim. Może to spowodować, że będziesz oddawał mniejszą ilość strzałów, co spowoduje, że staniesz się mniej użyteczny w drużynie ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Aczkolwiek pestka kosztuje 1000 kredytów czy tam srebra. 122mm zrobisz najwięcej dmg i najwięcej przebijesz, chociaż za celne to działko to nie jest.

Narazie to dla Ciebie aż 1000 kredytów... Ale niedługo będzie tylko. Pociski nie są tanie to fakt, ale warto ich używać na 122 mm dziale, bo skrzywdzić potrafią.

Opublikowano

Krótko i na temat 122 D-25T

Jak na 7 tier to bardzo dobre obrażenia,tak samo dobra penetracja.

Jedyny minus to koszt amunicji.

Opublikowano

I gówniana celność, jednak przy załodze 100% + parę gadżetów można kosić przeciwników nawet na duże odległości ;)

Opublikowano

I gówniana celność, jednak przy załodze 100% + parę gadżetów można kosić przeciwników nawet na duże odległości ;)

IS to nie jest snajper więc nie ma co na celność narzekać :D

Bo jak ktoś chce celne działa to powinien iść w niemieckie HT.

Opublikowano

Głównie to ten czołg nie jest do zarabiania, są od tego inne czołgi. Jeżeli się chce i jak zrobi się dobrą bitwę to można nim sporo zarobić. Najlepszego działko tak jak poprzednicy pisali to 122mm.

Opublikowano

Z tą dobrą penetracją mógłbym dyskutować...

SigCustomBG.png
Opublikowano

No chodzi mi o to ze musze wyrobic się na 4 mln na + bo inaczej klapa ;D mam jeszcze StugaIII z załogą 95%

To po co chcesz grać tierem 7 który średnio wychodzi na minus? xD

Graj jakimś 5/6 tierem nimi się najlepiej zarabia.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To po co chcesz grać tierem 7 który średnio wychodzi na minus? xD

Graj jakimś 5/6 tierem nimi się najlepiej zarabia.

Niekoniecznie. Jest jeszcze T29(7 tierowy HT USA). Rok temu jak potrzebowałem chajsu to właśnie nadziałem się na T29, przejść przez m3 lee oraz HT-1 było ciężko ale jak kupiłem właśnie ten czołg to niebo nad ziemią... Kątując tym czołgiem można z przodu odbić pociski z tieru 8. Jest trochę powolny, ale penetracja na najlepszym działku robi swoje. Tym czołgiem jak dobrze bitwę rozegram to 20 tys na czysto jestem bez premium. Jak przegram bitwę ale jednak uda mi się zdobyć fragi bądź sporo damage to wychodzę tak +/- 5k to przodu...

Opublikowano

Jak napisałem "To po co chcesz grać tierem 7 który średnio wychodzi na minus?", to odnosiłem sie do IS'a, a nie do wszystkich 7 tierów ;)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...