Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VideoTuT] [MC] Jak bugować pieniądze na serwerze?

GabrysMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Ostatnio przeglądałem sobie internet i zobaczyłem poradnik jak bugować pieniądze na serwerze minecraft.

Poradnik mnie zaciekawił, a że był dość dziwnie i niezrozumiale.. Zrobiłem o nim filmik! :>

Zapraszam! Oraz życzę miłego oglądania ;>>

http://www.youtube.com/watch?v=2gW4SCKUh04

Pamiętaj także aby mnie zasubskrybować za mój czas i to co wkładam w te wszystkie filmiki ;D

Sam jestes!

Opublikowano

On działa, ale na sklepach z tabliczkami tzn. Na jednej tabliczce można i sprzedawać, i kupywać. Jeżeli na jednej tabliczce jest [sELL] a na drugiej [bUY] to jasne jest to, ze ten bug nie zadziała. :)

Sam jestes!

Opublikowano

Ten bug działa tylko na serwerach co mają starą wersje ChestShop :) a poza tym Temat już był.

LUDZIE PROSZĘ ZOBACZCIE JAKIE TEMATY JUŻ SĄ NA FORUM BO NIE CHCE SIĘ PATRZYĆ NA 10 RAZY TAKI SAM TEMAT ( na dodatek skopiowany ) -.-

Opublikowano

Nie skopiowałem tego tematu. Filmik sam zrobiłem i napisałem go własno ręcznie. Po co miał bym kogoś pracę kopiować? :)

Btw. ktoś może nie wiedzieć jeszcze o tym bugu, a widziałem kilka serwerów wlaśnie z tym bugiem.

Sam jestes!

• 1 rok później...
Opublikowano

Brak filmu na YouTube, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...