Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masakra sezon3 zmodyfikowana 24/7

bkw

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg Kwadratowa Masakra #3 Zmodyfikowana

informacje.png

strzalka.gifTYP: Kwadratowa Masakra 24/7 Zmodyfikowana

strzalka.gifSloty: 15

strzalka.gifIP:Po zapełnieniu składów :)

strzalka.gifPotwory: On

strzalka.gifZwierzęta: On

strzalka.gifPvP: On

strzalka.gifPremium: Off

strzalka.gifNether: Off

strzalka.gifBialaLista: On

admini.png
Adex77 & Cursed1337

pluginy.png
Wystarczające do dobrej rozgrywki :)

inf.png
Witam wszystkich!

Serwer jest reaktywacją poprzedniego, mamy nadzieję, że będziecie na nim grać! :)

Ciekawostka: Jeżeli kopiesz cobbla żelaznym kilofem to jest możliwość wypadnięcia sztabki żelaza, reszta info na serwie :)

Na serwerze będą przeróżne Eventy, np. 4 dni od startu serwera odbędzie się Event Kopalniany! Serdecznie Zapraszamy! ;)

Wzór Podania:

Nick w MC:

Coś o sobie:

Doświadczenie:

Jeżeli żłożyłeś podanie wejdź na serwer team speak 3! IP : s2.pixelteam.net:9991

Opublikowano

Nick w MC:Benjamin

Coś o sobie:Jestem kreatywną osobą lubię grac w piłkę nożną i interesuje się grwami tybu MC Battlefield 3.

Doświadczenie:w MC gram ok. 2/3 lata.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Nick w MC:GanjaStyle

Coś o sobie:A więc tak lubię budować, lubię kopać, spędzam dużo czasu przy komputerze, lecz nie jestem no lifem ;p

Lubię grać na Białej Liście, ponieważ wiem, że nie ma tam "noobów" i griferów. Posiadam mikrofon, jak i Team Speak'a

Jeśli dostane się na Kwadratową Masakrę to na pewno będę tam grał bardzo, bardzo często :P

Doświadczenie:A więc tak nie pamiętam od jakiej Bety grałem, ponieważ grę pokazał mi mój kolega, a taka poważna gra zaczeła się od Minecraft 1.7.3

Opublikowano

Nick w MC: oODark__KnightOo

Coś o sobie: Mam na imię Dominik jestem ogarnięty i lubię grać w piłkę ręczną i jestem doświadczonym graczem Minecrafta. Chętnie tu zagram z powodu że zawsze chciałem grać na serverach typu Kwadratowa Masakra.

Doświadczenie: ok.3 lat

Opublikowano

Nick w MC: TheDawb

Coś o sobie: Mam na imię Dawid. Mieszkam w Biłgoraju tj. 100km od Lublina :D Jak prawie każdy chłopak w moim wieku interesuję się sportem i motoryzacją.

Doświadczenie: 2 lata

Opublikowano

Nick w MC:

TheKubusk

14

Coś o sobie:

Siema mam na imię Kuba mieszkam w Łodzi lubię grac w piłkę nożną i bardzo lubię grac w Minecrafta

Doświadczenie:

2 Lata

Opublikowano

Nick w MC: FreeVsMinecraft

Coś o sobie: Mam na imie Darek, lubie grać w piłke nożną, interesuje się serwerami Mc (spolszczanie, konfiguracja pluginów).Lubie serwery Typu "Kwadratowa Masakra", jestem uczciwym współpracującym graczem ;)

Doświadczenie:

Ok 3 Lata gram w Mc, stawiam serwery od 2 lat ;)

Opublikowano

Nick w MC: kermit15

Coś o sobie: Jestem długo na komputerze, lubię naprawiać komputery oraz budować różne komputery ze zniszczonych części nie których komputerów.

Pasjonuję się graniem oraz ocenianiem gier komputerowych, które są ciekawe np. Minecraft lub Battlefield 3. Nie jestem No-Life'm że nocami siedzę na komputerze, więc będe siedział max do godziny: 2000

Doświadczenie:

W Minecraft moje doświadczenie to 8/10, ale jeśli w survivalach np. latających to też 8/10 :) W latach to 3 lata.

Opublikowano

Nick w MC:Kubax

Coś o sobie:Lubie kopac i budowac wielkie budowle jak i małę lubie dekorowac wnetrzna a zarazem na zewnotrz

Przy kompie jestem okolo po 5-6 godzin dziennie ( nie jestem no lifem)

Doświadczenie: gram w minecraft od alphy to bedzie jakies 2 lata :)

Opublikowano

Nick w MC: kacpi515

Coś o sobie:Lubię grać piłkę nożną i grać na serwerach minecraft.

Doświadczenie: gram tak od wersji beta 1.2

77ced117cbd66e3ee1f3c806bf92db29.jpg

Opublikowano

Nick w MC:DKhooof

Coś o sobie:Mam na imię Daniel. Umiem budować na skybloku wszystko.Bardzo ogarniam takie servery.Umiem się dzielić. Nie jestem griferem

.

Doświadczenie:9-10/10

mca.png
Opublikowano

Nick w MC:Unters

Coś o sobie: Lubie kopac,budowac,Lubie rozbudowywac wyspy jak i domy

Doświadczenie: gram od wersji alpha

P.S pize 2 podanie bo kolega niema konta na mpc forum wiec pisze za niego podanie mam nadzieje ze go tez przyjmiecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...