Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]TERA - nowy dział

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym aby na forum został dodany dział gry TERA. Od dnia 2.02.2013r. w grę można pograć za darmo. : ) Gra jest dostępna w trzech językach: angielskim, niemieckim oraz francuskim ;]

Strona główna:

http://tera-europe.com/en/home.html

trailer:

gameplay:

SS:

tera_ss4.jpg

tera_ss1.jpg

tumblr_m3ewsugRBS1qct9ss.jpg

TERA_ScreenShot_20120529_221245.jpg

69_1024x768.jpg67_1024x768.jpg

FAQ:

Kupiłem cyfrową wersję lub wersję pudełkową TERA. Czy otrzymam jakąś premię lub pakiet startowy? Czy muszę posiadać aktywną subskrypcję, aby ją otrzymać?
-Wszystkie konta standardowe i kolekcjonerskie (cyfrowe i pudełkowe) zostaną przekształcone w konta „Veterana”. Różnicę pomiędzy kontami możecie zobaczyć pod TYM linkiem.
Uwaga! Aby dostać konto weterana należy kupić grę. Osoby które doładują konta po przejściu TERY na F2P – dołączą na czas subskrypcji do TERA Club lecz po jej wygaśnięciu status konta wróci na F2P a nie Veteran!
Opłacałem TERE i moja subscrypcja jest nadal aktywna. Czy otrzymam za to jakąś premię?
-Po przejściu TERY na F2P osoby z aktywną subskrypcją będą mieli konto „TERA Club” do jej wygaśnięcia. TERA Club oferuje sporo korzyści, dokładne różnicę między kontami możecie zobaczyć pod TYM linkiem.
Czy po przejściu na F2P będę mógł kupić grę w wersji cyfrowej bądź pudełkowej.
-Będzie taka możliwość, dodatkowo na stronie głównej TERA będzie możliwość przekształcenia swojego konta na Veteran.
Co się stanie z moimi postaciami po przejściu na F2P? Czy będę mógł kontynuować nimi grę?
-Tak jeśli kupiłeś wcześniej grę. Jeśli grałeś na koncie TRIAL musisz usunąć postacie tak aby pozostały tylko 2, a w banku zajmować tylko pierwszą zakładkę.
Jak będę mógł otrzymać dostęp do nowego sklepu?
-W grze zostanie dodany nowy przycisk, dzięki czemu będziesz mógł z niego korzystać nie wychodząc z gry.
Czy będzie specjalna waluta w sklepie? Czy będzie możliwość zakupu przedmiotów za prawdziwe pieniądze?
-Tak, powstanie waluta o nazwie „TERA Thalers”
Czy będę mógł dołączyć do „TERA Club” za złoto w grze.
- Nie „TERA Club” będzie dostępne jedynie za gotówkę.

Po więcej informacji nt. gry można uzyskać na polskiej stronie gry:

http://teraonline.info.pl

Wydawcą gry w Europie (free2play) jest logo_gf.png

Wiele osób zaczyna przygodę z tą grą, dział miałby popularność ;]

Opublikowano

ładna prezentacja ale brakuje najważniejszego ...

czy są cheaty ?

jeżeli gra jest dostępna za darmo od 2 lutego to naturalne, że ludzie zaczynają wbijać i kombinować z czitami, z tego co wiem boty i czity są dostępne :)

Opublikowano

Jak są cheaty, dużo zainteresowanych to ok TAK

za 4h będę miał jak ktoś chce pograć i porozmawiać przez TS3 na PW wyjaśni mi ktoś co i jak :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To Super!
Pisz do mnie na PW ;) TS3 się ogarnie i zagramy ja dopiero co prawda będę zaczynał, ale ktoś mnie tam nauczy z ekipy :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Gra jest naprawdę dobra, grałem w nią za czasów p2p i muszę powiedzieć, że dawno żadna gra mnie tak nie wciągnęła. Może zagram na F2p, zobaczymy :D. Jestem na TAK !!!

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Z tego co wyczytałem wyżej - są cheaty, bugi, free i serwery jakoś ogarnięte - to mam takie samo zdanie, jestem za dodaniem działu ^^

Opublikowano

Darmówka, czity, bugi, boty etc. są, gierka dość popularna, a co najważniejsze na wysokim poziomie.

tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...