Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrzynki PIRATÓW (lf4)

dulek198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcę się dowiedzieć ile muszę kupić kluczy żeby mieć 35lf4 .. Powiedzcie średnio ile :) albo ile wy daliście

Albo ile macie LF4 i ile wydaliście na to kluczy
KLUCZE: ,,,
LF4: ....
Designy tak z ciekawości : ...
Opublikowano

A po co kupywałeś tak dużo że aż masz 62 LF4?? :)

Ale 35 LF4 kiedy miałeś ?? około ilu kluczy wydałeś wtedy?

Opublikowano

Tak jak zagłosowałem, około 1100-1300. A klucze wydawałem bo a to trzeba było zeusa złożyć, a to z kolei bazy się pojawiły itd ;)

7yo9.png

Opublikowano

Na komplet przynamniej 2500 kluczyków przy evencie na Zeusa może mniej ale 2k napewno ;)

Opublikowano

aha :P to bardziej opłacało sie kupić całego zeusa a nie... :) ale dziękuje za ODP

Opublikowano

Na komplet przynamniej 2500 kluczyków przy evencie na Zeusa może mniej ale 2k napewno ;)

Tu nie chodzi o zeusa :)

Ale coś dziwnego tu jest bo w ankiecie dajecie 1000-1300 a niektórzy ponad 1600

:(

Opublikowano

Bo niektórzy się nie znają i paplają głupoty :)

A co do mojego postu to na Zeusie najlepiej dotychczas leciały mi LF4

Opublikowano

Każdy ma inne wyniki, ja osobiście zbierałbym klucze, na evencie 2x lf4 wypadło mi 29/1000 kluczyków

7yo9.png

Opublikowano

Ok teraz zbieram około 1-2mln urki i na evencie LF4 kupie klucze bocika puszcze zeby zbieral skrzynie i chu.. ;) ale dzięki za odp

A i tak przy okazji wiecie czemu nie ma znów kbota?

Opublikowano

@UP Aktualizacja bo jest nowy event ;)

Więcej:

Witajcie kosmiczni piloci!

Zaufanie to dobra rzecz, jednakże jeszcze lepiej jest posiadać kontrolę - głównie wtedy, jeżeli ma się zamiar posiąść władzę. Nowa funkcja Kontrola Sektora

pozwoli Wam wyrwać ważne tereny spod władzy konkurencji i krok po kroku osiągnąć hegemonię.

Na mapach X-1 znajdziecie w przyszłości specjalne boje, które doprowadzą Was bezpośrednio do miejsc rywalizacji. W miejscach tych walczyć będą ze sobą uzbrojone po zęby trzy firmy. Mecz może się rozpocząć, gdy tylko dwie firmowe drużyny będą liczyć pięciu uczestników. Podczas jednego meczu daną firmę może reprezentować maksymalnie 15 zawodników.

Na polu walki dojdzie następnie do zażartej konfrontacji. Każda frakcja dysponuje na początku określoną liczbą punktów. Waszym zadaniem będzie odnoszenie zwycięstw nad innymi graczami, zdobywanie punktów kontroli i niszczenie w ten sposób punktów, posiadanych przez konkurencję. Kontrolę przejmie tylko ten, kto po zakończeniu walki będzie ciągle jeszcze posiadać zapas tych punktów. Ruszajcie więc do kokpitu, załadujcie broń i walczcie, ile sił starczy. Dzisiaj orbita, jutro zaś cały kosmos!

Opublikowano

Ja wykorzystałem ~3000 kluczy i mam 19 lf4 i 4 profi dresy. Mało co zbierałem na evencie 2x lf4, głównie na apisie potem na zeusie.

reklama

Opublikowano

@UP Aktualizacja bo jest nowy event ;)

Więcej:

Witajcie kosmiczni piloci!

Zaufanie to dobra rzecz, jednakże jeszcze lepiej jest posiadać kontrolę - głównie wtedy, jeżeli ma się zamiar posiąść władzę. Nowa funkcja Kontrola Sektora

pozwoli Wam wyrwać ważne tereny spod władzy konkurencji i krok po kroku osiągnąć hegemonię.

Na mapach X-1 znajdziecie w przyszłości specjalne boje, które doprowadzą Was bezpośrednio do miejsc rywalizacji. W miejscach tych walczyć będą ze sobą uzbrojone po zęby trzy firmy. Mecz może się rozpocząć, gdy tylko dwie firmowe drużyny będą liczyć pięciu uczestników. Podczas jednego meczu daną firmę może reprezentować maksymalnie 15 zawodników.

Na polu walki dojdzie następnie do zażartej konfrontacji. Każda frakcja dysponuje na początku określoną liczbą punktów. Waszym zadaniem będzie odnoszenie zwycięstw nad innymi graczami, zdobywanie punktów kontroli i niszczenie w ten sposób punktów, posiadanych przez konkurencję. Kontrolę przejmie tylko ten, kto po zakończeniu walki będzie ciągle jeszcze posiadać zapas tych punktów. Ruszajcie więc do kokpitu, załadujcie broń i walczcie, ile sił starczy. Dzisiaj orbita, jutro zaś cały kosmos!

TO z takiego powodu bota nie ma ... :( lol

Opublikowano

KLUCZE: 1150
LF4: 37
Designy tak z ciekawości : Sentinel, Spectrum
Opublikowano

4k kluczy - 17lf4 bez eventu, 30k rsb, 3 dresy.Klucze kupione błędem w grze, który już istniał nie będzie :D

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...