Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Youtube na ipad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam taki problem poniewaz gdy ogladam jakis filmik nagle jakosc obrazu tak spada ze nie da sie ogladac i trzeba na nowo wlaczyc filmik i przewijac. Nie wiem czemu tak sie dzieje, mam wszystko wylaczone. Nie raz mozna obejzec bez zarzutow.

Opublikowano

Skoro to od apple, to o podkrecaniu procesora itp nie ma mowy.

Youtube chyba wprowadzilo zmiane, jak ogladam na komputerze filmy i jak ma zaczac buforowac to zmniejsza jakosc zeby byla zachowana plynnosc ogladania. Na produktach apple jak widac yt tez wprowadzilo taka zmiane.

Opublikowano

No chyba masz racje co do tego buforowania bo jak ogladam to jest dobra jakosc nagle zmienia sie na gorsza i po chwili wlacza sie lepsza. Tylko czemu tak wolno buforuje skoro i tak nie mam obciazonego neta a wszystkie programy na ipadzie wylaczone

Opublikowano

Zalaczam wam ss z dzisiejszego porannego ogladania. Nie wiem o co tu chodzi ale zaczyna mnie to powoli wkurzac bo nie mozna obejzec glupiego 15 minutowego filmu.

post-131959-0-64757600-1360395927_thumb.jpg

post-131959-0-98590000-1360396070_thumb.jpg

Opublikowano

to zapisuj filmy i dopiero oglądaj , np mixtube

pewnie nie przerobiony masz , to ściągaj na kompa i wgrywaj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a co robi program jak oglądasz ? ściąga film

skoro tobie sie nie chce tego robić to szukaj innych rozwiązań, zresetuj całkiem soft

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...