Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Bantoria.pl - wspólny czat królestw.

istny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up zobacz sobie datę dodania filmu bo u mnie jest napisane, że jest on juz na yt od 2 tygodni -.- "Opublikowano 23 sty 2013"

Opublikowano

@UP

Bluźnisz :)
Nie boję się stwierdzić, że Istny jest jednym z najlepszych Difmakerów w Polsce, jeszcze się o tym przekonasz :)

Opublikowano

Powiedź od kogo kupiłem haha, zmiana 5 bajtów i czat dla wszystkich królestw gotowy -.-

Pokusze się o stwierdzenie ,że ten czat jest prościej zrobić niż zmiane bonów u npc.

Pozdrawiam

Opublikowano

@kwiatmix, cieszę się że nie jestem sam.

Ja też sobie zawsze dużo pomyślę o takich osobach... Które potrafią dużo napisać, że on jest mapMAKEREM - bo potrafi ściągnąć i otworzyć program L3DT, on jest oczywiście questMAKEREM - bo potrafi wgrać quest na serwer, technik i clientMASTER - bo potrafi wgrać gotowca z mpcforum ( z dokładnym opisem w TuT ).

Krew mnie zalewa jak widzę takie coś... Ja zawsze wolę najpierw zrobić, a potem gadać. A jeśli się na czymś nie znam, to siedzę cicho i nie krzyczę.

@temat: wspólny chat, po co?

Skoro są oddzielne królestwa, to chat tez powinien być podzielony.

Lubię nowości, ale nie te które całkowicie zmieniają grę na gorsze.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

No nieźle. Nie ma nicku tylko nazwa królestwa i dodatkowo brak stałego koloru. Po co to komu potrzebne, bo taką modyfikacją nie 'zaszpanowałeś', jednak cóż. Jeżeli więc upierasz się, że to tylko i wyłącznie Twoja praca to dostaniesz like'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...