Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początki

tims

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'witam jestem 1 raz na tym forum odnoscie guild wars i mam pytanie gdyz zaczelem grac w guild wars 2 i nie wiem o co kaman co robic czy cos dobrze robie takie pytanie poczatkujacego prosil bym o linki albo wyjasnienie na pw pozdrawiam tims

Opublikowano

Grać ;)

Eksploruj świat, rób historię i dobrze się baw.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

jakies gildie sa polakow dla np poczatkujacego ?

Opublikowano

Gildię znajdziesz w trakcie gry - nikt za free nic nie odda, więc zysków z tego nie będziesz miał.

Co najwyżej TS3/Ventrillo/Mumble i rozmowa ;)

Często widać ogłoszenia na czacie, jeśli jakaś gildia ogłasza nabór.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Ja pierwszy raz grałem z jednym znajomym, znaleźliśmy gildie, trochę pożebraliśmy i dali nam po 20s, więc mieliśmy na początkowe EQ ;) Zagadaj, może dadzą, spróbować warto. Tak jak maxisst pisał (teraz się nie pomyliłem :D) znaleźliśmy ją dzięki naborze na czacie. Wg mnie lepiej gra się ze znajomym.

Kilka przydatnych linków:

http://www.mpcforum.pl/topic/773151-tut-od-zera-do-milionera/
http://www.mpcforum.pl/topic/735062-ktut-gulidwars2/
Opublikowano

@Ukinar

Mesmer to moja 1wsza postać :D i jedyna, którą 80 lv wbiłem xD

Opublikowano

Tak naprawdę mesmer nie jest taki trudny. O wiele trudniejszy jest ele. ( Masa celowania ) . A do expa każda postać jest dobra i prosta. Jeżeli Ci źle idzie to znaczy że masz zły build ;)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...