Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Sygnatura Dla Graczy Almantia.pl

Keiusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

edytowałeś tylko tą sygne

11573538277329494069.gif

więc edytowałeś troszkę w paint'cie

i to nieudolnie

właśnie o to chodziło :)

1370068748-U661747.png

Opublikowano

nie moge edytowac zeby bylo ja normalnie widac ale sygnatura jest dla graczy almanti wiec zapraszam do jej rozsylania niech jak najwiecej osob zaladuje w isa a potem serwer padnie ;(

Ps . Dzieki za Lajjjjki ;*

Opublikowano

Hahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahahhahahhahahahahahah xD

Zajebisty masz talent, tylko psujesz im reputacje tą twoją zajebistą sygnaturką :D

Opublikowano

Słaby troll. Wiadomo, że większość serwerów jest dla kasy, ale co racja to racja. Nie rozumiem po co startować po raz kolejny i rywalizować potem z lepszą wersją tych samych plików.

Opublikowano

edytowałeś tylko tą sygne

11573538277329494069.gif

więc edytowałeś troszkę w paint'cie

i to nieudolnie

dobry post!!

e7977071c88e.gif

bardzo dobry!

astiumsign.png

Opublikowano

a powinien

12364722096037872223.jpg

Kei, zgodzisz się, że umieszcze Twoje dzieło na mojej "stronie", która ma na celu wkurwie*** teamu Albator aka ForGapa ? =]]

Trzeba ich jakoś zniszczyć :)

footer_logo.png

Opublikowano

Kei, zgodzisz się, że umieszcze Twoje dzieło na mojej "stronie", która ma na celu wkurwie*** teamu Albator aka ForGapa ? =]]

Trzeba ich jakoś zniszczyć :)

tak ;d

Dzięki !

MAM PRO SYGNE :>

luzno;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...