Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyłączone serwery.

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aaa to serwery nie działają? ; o a sie dziwiłem cmu mi strona nie działa bo musze pobrać chyba gre i zagrać od nowa :D

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

Nie wiem w czym problem. Mi strona jak i sama gra działają. Serwery były wyłączone od 22 do 2 w nocy.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Prosiłbym, żeby na forum tematy były szanowane. Jeżeli zakładam temat to chciałbym sam stwierdzić kiedy można go zamknąć.

Zamknęliście temat jako wyczerpany a 2 minuty temu umieścili post, że Apex ma problemy techniczne nad którymi pracują :P

To wszystko w mojej prośbie, temat można zamknąć, obserwujcie informacje o NFS a na pewno dowiecie się kiedy serwer będzie znów aktywny w pełni :)

Przepraszam za taką sytuację, ktoś musiał wykonać raport. Na przyszłość: w takich sprawach piszemy wiadomość prywatną do moda, najlepiej do mnie.

benq10r

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Nieciekawie się zrobiło, nie zamierzam siedzieć do północy i czekać... Mam nadzieję, że jakoś to nam wynagrodzą bo stracimy tylko serię Poszukiwań a 500 SB piechotą nie chodzi.

Z drugiej strony dla nich to jest fajna sprawa bo nagle pare tysięcy osób np będzie chciało odnowić serię i 3 złote pójdą :P

e\ Właśnie dostałem status, że serwery są już naprawione ale zaraz się jeszcze przekonamy czy to już koniec zmagań

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...