Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft - Super zabawa z PvP - Zapraszam [No-premium][No-lag]

dupniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super Serwer PvP !!

Info.png

strzalka.gifTYP: PvP

strzalka.gifSloty: 20

strzalka.gifIP: f1.owncraft.pl:6218

strzalka.gifPotwory: Wylaczone

strzalka.gifZwierzęta: Wylaczone

strzalka.gifPvP: Wlaczone

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Nie

strzalka.gifBialaLista: Nie

Admin.png

TheCytrus

pluginy.png

Niestety nie podam. (Tajne)

InfoDOt.png

Serwer powstał kilka dni temu, już mamy paru stałych graczy. Celem serwera jest dobra zabawa z bitwy PvP, bo jak pewnie wiecie nie ma wiele tego typu serwerów w polsce. Hmn... Co jeszcze mogę powiedzieć ? Nie jest to serwer stworzony w 1 dzien pracowalismy bardzo długo z budową mapki oraz dobieraniu pluginów więc mam nadzieje że nasz serwer przypadnie wam do gustu.

Opublikowano

Ehh, wchodze na serwer po wylogowaniu się, po dokladnie godziinie i pisze że ban na 30 minut ... Nick Andrewwx ... Zrobisz coś?

. .

Opublikowano

Ziom, ale nie. Ja za przeklinanie bana miałem na 30 minut, i dostałem UNBANA, za przeklinanie. Ale teraz prawdopodobnie za wylogowanie sie podczas PvP, ale pisało że moge sie wylogowac ... OGarnij to

. .

Opublikowano

Hah... Widać na przykładzie CoJaNigdy, że admini tego serwera mają graczy głęboko w d*pie. Chyba nie bez powodu "dupniak" tak się nazywa ?

7510260_4_1.png
Opublikowano

Ohh te dupne serwery...

Nie oszukujmy się.

Miałem łuk Moc IV (dla cb trzeba wytłumaczyć (4)) Ogień II (2) Odrzut I (1) Nieskończoność I (1).

Mieczyk Ostrość II (2)

Diamentowa zbroja Ochrona I (1)

Zajebi*te i te słabsze jabłka.

Ten koleś miał Diax nie ulepszony set.

O czym mowa ? :D

PS.: Masz zjebany nick. :)

7510260_4_1.png
Opublikowano

"podeszlem od ciebie od tylu" Aha. PedoBear to twój kolega, tak ?

"na vanishu (z innym modem)" Hahahaha... ! Człowieku ty widzisz co piszesz ? Głupi jesteś i tyle. Ten twój post pokazuję twoją głupotę.

Nie mam zamiaru udzielać się więcej w tym temacie.

Gówno i tyle. Nie wbijajcie tracicie czas. Spawn jak i team beznadzieja...

7510260_4_1.png
Opublikowano

Zostałem UnBanowany? Napewno ... Dalej pisze że MAM BANA!

Jeżeli nie dostane Unbana do 9 rano < xD >, to wam taka opinie z Wojtkiem wystawimy, że ludzie długo nie pograja ...

Btw. Jak tepłeś się do mnie niewiem poco to biłem gościa, miałem 3 serca diax miecz shr. 4 i zbr zelazna prot 4, i kochany admin stanoł mi przed '' ryjem '' i nie moglem go trafić, zato kolega mnie zabił, poczym napisałem że po '' huja '' sie tepa, i tak oto banik za przeklinanie, a teraz banik za '' PvP '', pisze 30 minu t od 17! ...

@IM

9:33 dalej ban ;p daje do 13

. .

Opublikowano

Spawn jest po prostu piekny. Faktycznie musieliscie bardzo dużo pracowac, aby storzyc taki spawn. Ekipa budowniczych jest świetna. Ja za bardzo nie lubie serwerow PvP, ale moim znajomym napewno polece serwer. Atlanta. ^_^

Opublikowano

Piękny spawn ? HaHaHaHaHa. Co za problem zrobić jakieś brzydkie kule i w nich pozamieniać z trawy np. na netherrack ? Tak jak kolega wyżej powiem to samo DNO.

7510260_4_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...