Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Przypomnienie hasła - brak emaila z nowym hasłem

DzikuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zapomniałem hasła do CA i skorzystałem z opcji "Lost your PW?" czyli przypominanie hasła

Mam wszystkie dane więc problemu nie miałem z podaniem ich.

Dane weszły bez problemu, dostałem informacje że email został wysłany.

Prośbę wysyłałem 01.02.2013 do dziś nie dostałem emaila z nowym hasłem.

Mam konto na INTERI wraz z odblokowanymi emailami nexona i wyłączonym SPAMem - ostatnim razem jak przypominałem hasło dostałem je w kilka sekund tak samo z emailem aktywacyjnym.

Napisałem również już ticked do supportu z tematem "Lost password"

Ma ktoś jakiś pomysł co jeszcze mogę zrobić?

Opublikowano

@Piecu

Próbowałem już z dobre 20 razy... nadal nic. Przy ostatniej próbie dostałem od razu.

@Up

Sam mam swoich klika domen... ale to nie zależy od tego z tego co widzę - .com nie działa... jedynie z tego co wyczytałem problemów nie ma na .lu

@Topic

Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł co można z takim faktem zrobić?

Opublikowano

@up

Czytaj uważnie!

Mam konto na INTERI wraz z odblokowanymi emailami nexona i wyłączonym SPAMem - ostatnim razem jak przypominałem hasło dostałem je w kilkasekund tak samo z emailem aktywacyjnym.

Opublikowano

ja od siebie dodam, że dzisiaj wysyłałem przypomnienie hasła na onet pocztę i hasło miałem w jakieś 10 sekund w zakładce SPAM, więc .pl/.com/.net - żadna różnica

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Próbowałem też dziś... nic to nie da chyba.

Znalazłem na forum NEXONa w FAQ takie coś:

I can't login on my account and emails don't arrive when using "Find your PW" on the website.

Please login using an alternative account (create one if needed) and

request a password change through Customer Support. Make sure to include

your original Nexon EU ID in the request.

The procedure for recovery goes like this:

1.) Send request for password change to Customer Support and include your original login ID

2.) Customer Support asks for personal information (login, email,
password, birthday, name) and asks the secret question

3.) Send personal information and answer to the secret question

4.) Customer Support sends new password

Więc chyba mogę tylko czekać na odpowiedź od supportu. Na szczęście znam wszystkie dane więc problemu z tym miał nie będę. Byle tylko NEXON odpisał w miarę normalnym czasie.

Opublikowano

Najlepiej mieć maila na gmailu ale to już poza tematem co do tematu

w tickecie powiedz że ci nie dotarł e mail i spróbuj zakładkę spam i może masz ich na czarnej liście ?

Opublikowano

@up

Mam konto na INTERI wraz z odblokowanymi emailami nexona i wyłączonym SPAMem - ostatnim razem jak przypominałem hasło dostałem je w kilka sekund tak samo z emailem aktywacyjnym.

Czytaj dokładnie zanim napiszesz...

A co do ticketa... napisałem go zgodnie ze wzorem z forum z wszystkimi informacjami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...