Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrzucanie całego filmu na yt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym wrzucić cały film na you tube i mam pytanie jak robić żeby mi go nie zablokowali ? Zmienić tutuł na podobny ale trochę inny ? Napisać coś w opisie ? Nie ważne jaki to film ale nie dawno był w kinach. I czy mogę dostać jakąś karę za to :)

Opublikowano

wrzucić możesz ale skasują go i dostaniesz jakieś ostrzeżenie na yt

Da się ominąć to jakoś i i w tytule np. Spider man 3 jest to na Sperma Man 3 i napisać, że jest to twój film w opisie i tyle ? xD
Opublikowano

Wystarczy, że ktoś Cię zgłosi to usuną.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

To jest łamanie prawa, więc nie wystarczy że zmienisz tytuł... Tak w ogóle co ma tytuł do treści filmu? Można nazwać np. fragmovie Spiderman 3...

Wystarczy że ktoś Ci to zgłosi i albo zablokują albo nie, to zależy.

Tak w ogóle to po jaką cholerę pchać ten film na YT? Jeśli chcesz sobie nabić suby, wyświetlenia etc. dla własnych korzyści to konto nie będzie mogło zarabiać i dostanie ostrzeżenie/bana.

Opublikowano

Da się ominąć to jakoś i i w tytule np. Spider man 3 jest to na Sperma Man 3 i napisać, że jest to twój film w opisie i tyle ? xD

z muzyka jest tak ze jak dasz reklamy do filmu to ci moga jedynie zwalic xD

wiec w filmie tez tak powinni byc

Opublikowano

z muzyka jest tak ze jak dasz reklamy do filmu to ci moga jedynie zwalic xD

wiec w filmie tez tak powinni byc

No dam reklamy niech you tube zarabia, a ja tam skorzystam w inny sposób chociaż sama satysfakcja może kilka osób da suba :D
Opublikowano

Będziesz musiał najpierw rozreklamować ten link, aby ktoś w ogóle w niego wszedł. Subów nie dostaniesz prawie w ogóle, bo zapewne inne pokolenie będzie oglądało owy film, który i tak skasują po kilkunastu dniach. ;-) Ja bym się nie wysilał i nie tracił łącza (zmiana tytułu nie pomoże, bo ciągle masz napisy końcowe, początek, kto jest producentem, itd.).

Opublikowano

Gdy ja wrzucałem dawno dawno temu Jesteś Bogiem to od razu po zakończeniu uploadu film był zablokowany od razu, bo prawa autorskie itp.

Nie wiem jak YT to robi.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...