Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupowanie na steamie

Tomardo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy da się kupić jakąś grę bez doładowywania konta na Steamie za te okrągłe 5 euro, tylko na przykład kupić psc za 20 złoty i wtedy wykupić. Bo niby widziałem że można dodawać do koszyka i następnie zakupić coś u nich prawdopodobnie zabierając tylko potrzebne na to środki a nie te 5 euro jak kiedyś, lecz nikt o tym nie pisze nie wiem czemu. Ktoś to sprawdzał? Żeby po wykupieniu psc nie okazało się że trzeba mieć pełne 5 euro by doładować... Zawsze trzeba było kupować 2x po 20 zł aby kupić doładowanie za 5 euro i 'uprościli' to teraz?

Opublikowano

lepiej kupić przez fona (WebMoney) dokupujesz 2 dyszki (o ile masz jeszcze z 3-4 zeta na fonie) a jak nie masz to jeszcze za 5 zł

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, zauważyłem że gry można kupować bez tych pełnych piątek, a do tf2 niestety potrzeba doładować najpierw konto steam i dlatego nigdy nie piszą o tej funkcji kupowania bezpośrednio z psc :P

@Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...