Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiger ll

XxWTFxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Może ktos mi powiedzieć jak nim grać oaz jakie ma wady i zalety ? <3 PS. To mój najbardziej ulubiony czołg :rolleyes:

1377531174-U173186.png

Opublikowano

zalety, szybko strzelne działo z dobra penetracją i NAPRAWDE BARDZO DOBRĄ CELNOŚCIA

niestety, pancerz nie domaga, VIII tiery HT przebijają go z łatwościa.

Opublikowano

Chyba cię pojebało....

KT ma pancerz który 9 tiery nie przebiją, a 8, to mogą go co najwyżej po gilgotać.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Chyba cię pojebało....

KT ma pancerz który 9 tiery nie przebiją, a 8, to mogą go co najwyżej po gilgotać.

Ja tam T34 normalnym pociskiem dość często penetruje górną część kadłuba .

Opublikowano

Chyba cię pojebało....

ja gram t32 i z łatwością go przebijam

Opublikowano

ja gram t32 i z łatwością go przebijam

Tylko w Weakpointy lub w dolną płytę (a ja umiem ją schować)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ale na tej zasadzie jeśli T32 schowa wszystkie swoje weakspoty to jest jeszcze bardziej nieprzebijalny ;).

Graj nim jak chcesz, bo nadaje się do więcej niż jednej rzeczy (może wyłączając szybkie rushe). Pancerz ma jak na swój tier spory, ale tylko w przypadku ataku wroga z jednej strony (pancerz boczny wieży i korpusu jest makabryczny, jak przy większości czołgów, albo nawet gorszy). Możesz próbować nim grać w 1wszej linii, wziąć na siebie trochę strzałów (kątując), a później wycofać się do 2giej linii.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

@UP

To dziwne, bo mnie T34 penetruje tylko w weak spoty, bądź kiedy strzela do mnie z góry pod kątem ~90 stopni

BEKA! T34 ma penetrację 248 średnią, czyli większą niż HT niemieckie na X, a KT ma 150mm pod kątem, co daje w sumię 212mm. W tym wypadku, albo kłamiesz, albo to T34 strzelało do ciebie pod jakimś pojebanym kątem że cię nie przebijało... -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...