Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamermod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zainstalować kamera ?

Mam problem wyskakuje mi komunikat Fatal error python...

Widziałem w necie propozycje żeby zainstalować polskiego klienta i go tam wsadzić.

Bo obecnie kamermoda zainstalowałem do foldera Ravii/Cameron/Azmal i nie działa(do ravii potem do folderu dll dałem i nadal nie działało.

To mam zainstalować klienta pl i zainstalować do foldeur PL ?

I jeszcze jedno czy w kamermodzie są wszystkie itemy(epickie i.t.p)czy trzeba je wgrać.

Odświeżam

odświeżam

odświeżam

Opublikowano

Tak, ale nie na wszystkich clientach KamerMod działa.

Opublikowano

Jeżeli wgrałeś moda do zabezpieczonego klienta Ravii to nie masz co się dziwić, że nie działa. Wgraj do zaktualizowanego klienta Metin2.pl, następnie pobierz ten plik:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

(zaopatrz też się w .NET Framework 3.5 oraz 4.0 jeżeli ich nie posiadasz)

Gdy to już zrobisz to zapewne będzie potrzebne wgranie nowych mapek/broni/ekwipunku. Wszystko opisane jest tutaj:

www.metin2mod.tk/mapy.html

Aktualnie w KamerModzie masz jakieś 52 serwery (m.in te które sam wymieniłeś), lecz niektóre privy musisz dodać sam:

www.metin2mod.tk/guide
Opublikowano

Przepraszam że zajmuje temat. Jak to że ci działa . Mi wyskakuje 'błąd z połączeniem z serverem.' czy coś takiego. Ma ktoś jakiś pomysł ?? wcześniej działał mi mod od pojawienia się nowej aktualizacji przestał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...