Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy darmowy Antywirus.

.NaOsi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wiem ze to forum nie jest od tego ale nie mam gdzie sie zapytac , znacie jakiegos dobrego antywirka darmowego ? oprocz avasta ;) , Pozdrawiam

Opublikowano

Uważam, że AVG jest najlepszym wyjściem. NOD 32 owszem jest także darmowy ale nie zapewnia pełnej ochrony jak AVG. Odkąd stosuje go, przeglądam strony różne i wirusów nie złapałam, gdyż mi automatycznie blokuje strony zagrożone, pliki itd.

3reb7x40o9l5.jpg

Opublikowano

Powiem ci tak z darmowych to Avast z najlepszych.

Skoro go nie chcesz to Panda Cloud AntiVirus bądź AVG .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.. <3 on napisał darmowego ;)

Ogarnianie noda się kłania, po miesiącu rejestrujesz go na inny email i masz znowu darmowy :)

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Avast to jeden z gorszych antywirusów bo fest laguje. Polecam Comodo Internet Security lecz długo skanuje. Na słaby komp tylko i wyłącznie Avira.

Opublikowano

Microsoft Security Essentials - nie polecam, bo w testach na stronie Komputer Swiat, miał najnizszą ocene. Ja tam generalnie avasta uzywam, bo mnie tam nie zalezy, wiem jak unikać problemów z wirusami. ;) Z płatnych to Norton ale z darmowych procz avasta... AVG.

Opublikowano

Boże, nie ma żadnego dobrego anty-wirusa za darmo. Nawet avast! (który uważasz za darmowy) wygasa po roku użytkowania i trzeba opłacić pełną wersję. Na bezpieczeństwie nigdy nie powinieneś oszczędzać, ale może zrozumiesz to jak na komputerze znajdą się backdoory i trojany w plikach systemowych. Zainwestuj w NOD32 Internet Security - ja lepszego nie znam. Avira jest dostępna w wersji freeware, ale może zwolnić pracę komputera. Avast! to komercyjna aplikacja, a Kaspersky to niezły wybór, jednak nieco gorzej z aktualizacją bazy wirusów patrząc na pracę NOD32.

Opublikowano

Nie polecam avasta. Muli kompa. Najlepiej wez pobierz Eset nod entyvirus 6.

Jeżeli ktoś uważa, że avast jest lepszy to jego sprawa i proszę nie obrażać mnie jeśli uważasz, że jest inaczej.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Sam korzystałem z NOD32 i byłem zadowolony, nawet miał łatwą obsługę wyłączenia firewalla.

Być może ktoś mnie zjedzie lub coś ale... Ja jadę od dwóch lat, na tym samym systemie, bez żadnego antywirusa, i komp śmiga mi jak marzenie. ;) Nie zapominajmy że antywirusy są też nieco pamięciożerne. :)

Opublikowano

Microsoft Security Essentials - nie polecam, bo w testach na stronie Komputer Swiat, miał najnizszą ocene. Ja tam generalnie avasta uzywam, bo mnie tam nie zalezy, wiem jak unikać problemów z wirusami. ;) Z płatnych to Norton ale z darmowych procz avasta... AVG.

Sądzisz, że 98% jest większe od 97 ?? :)

98%- Microsoft Security Essentials

97%- Avast

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

To są najlepsze z darmowych antywirusów

Norton AntiVirus

Avira

Ad-Aware

W ostateczności

Microsoft Security Essentials 4.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...