Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashowanie Ots

Vassi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mógłby mi ktoś jak zcrashować ots? Potrzeba do tego jakiegoś programu? Czy może to jakoś inaczej się robi? Nieraz widzę na OTS kogoś kto stoi i mówi że zrobi crasha. Wszyscy oczywiście w śmiech a on odlicze 3,2,1 i crash , ots się wyłącza. Jak to zrobić ? Z góry dziękuje

Opublikowano

lampart... gówno się znasz spamerze. Walisz swoje posty gdzie popadnie.

Dostęp do bazy danych gówno mu da, może najwyżej ją usunąć, albo zyskać dostęp do shella i wyłączyć serwer (taaaa, dużo domorosłych serwerów tak wyłączyłem i namieszałem hosterowi w komputerze ^^).

Crashowanie serwera wygląda prosto. Musisz mieć parę/paręnaście postaci najlepiej ~15 (magebomb, orcbot), stawiasz je w jednym miejscu (może być temple) i spamujesz jeden czar utani gran hur / exani hur up. Musisz chwilę poczekać, i jeśli wszystko pójdzie dobrze, padniesz serwer. Istnieje także możliwość że są błędy na mapie dzięki którym możesz padnąć serwer.

Jest jeszcze jedna możliwość, a mianowicie specjalnie sformatowany pakiet, który pada serwer (to tylko moje przypuszczenia), chociaż nie miałem jakoś ochoty spoglądać do kodu loginserwera w TFS...

No, to by chyba było tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...