Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłącza mi metina i pokazuję sie okienko z wieloma znakami zapytania

nolifek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich...nie wiem czy w ogóle w dobrym miejscu to piszę, ale jak dotąd na mpc tylko zapowiedzi-publikacje odwiedzałem...mój problem:

wielokrotnie nie moge zagrac na jakimś serwerze dlatego, że- założe postać na zarejestrowanym koncie, wybiorę królestwo, postac sie załaduje i w momencie kiedy powinienem sie pojawic gdzieś w krainie wyłącza mi metina i pokazuję sie okienko z wieloma znakami zapytania i można wybrac tak lub nie...

kiedys ktos opisał gdzieś żeby wyrzucic plik errlog i zapisać plik metin2.bin jako metin2.bat, ale mi to nie pomogło...macie jakieś pomysły??

Wiele serwerów nigdy nie odkrywa przede mną tajemnic przez ten błąd:(

Opublikowano

Zawsze pobieraj pełnego klienta gry, a nie żadne lauchery. Odpalaj grę jako administrator oraz zaktualizuj teraz .NET Framework 4.0 na swoim komputerze. Możesz też w swoim anty-wirusie dodać aplikację Metina do wyjątków. ;-)

Opublikowano

Mi się wydaje że jest to spowodowane tym że nie ma NETFlamework'a albo SP... Zobacz tam też, bo może nie pobrałeś jakiejś łatki czy coś w tym stylu.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

dziękuje Wam za wszystkie odpowiedzi, liczę, że może jeszcze ktoś coś dopiszę, bo...

zawsze pobieram pełnego klienta, nigdy lunchera...natomiast nie posiadam chyba famework i jutro, bo zaraz ide do pracy sobie to ściagne i pobore jakiegos klienta, który mi wczesniej taki blad pokazywał

pozdrawiam, 3majcie kciuki za naszych:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...