Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Plugin MobDisguise w minecraft prosze o pomoc!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wgrany plugin pobralem go z tad [LINK] no i jest komenda /md ale jak wpisz np. /md pig to pisze an internal error occurred while attempting to perform this command i nie wiem co zrobic jak wpisze /md to pisze to samo prosze o pomoc ja mysle ze ten plugin jest na zla wersje jak ktos umie zmienic wersje to prosil bym i wylsac mi to przez gg ktore podam jak ktos sie zglosi za wszystkie odp thx ale oczywiscie blad moze byc inny jak ktos wie co jest nie tak to prosze pomoc

Opublikowano

Podaj w takim razie wersję swojego bukkita i pobranego pluginu.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Moj bukkit ma wersje 1.4.7 jest kupiony na hostingu owncraft.pl a wersja pluginu to 1.2.4 czy bys mogl zrobic zeby ten plugin dzialal jak tak to podam ci gg .

Opublikowano

Tak tylko ja mam z tad pobrane wszystko zrobilem ok i nie dziala tylko pisze An internal error occurred while attempting to perform this command

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...