Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tanie xbox live na aukcjach

ziomek1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie skąd sprzedawcy na allegro biorą tak tanie kody xbox live na jeden miesiac ze sprzedaja je po 20zl i jeszcze na nich zarabiaja? Patrzylem na rozne zagraniczne strony i znalazlem kody np po 7$ co przeliczajac na zlotowki i tak wychodzilo drozej niz 20zl. Wiec skad oni to maja? Slyszalem o platnosciach za kody skradzionymi kartami ale nie przypuszczam zeby taki uzytkownik ktory sprzedaje ok 100 kodow na tydzien sie w takie cos bawil. Z gory dziekuje za konkretne odpowiedzi wnoszace jakies konkretne wskazowki do tematu.

Opublikowano

Pewnie kupuja hurtowe ilosci. Jezeli chodzi o platnosci skradzionymi kartami, to chodzi o konta, a nie o kody xbox live

@ UP " xbox live na JEDEN MIESIAC ze sprzedaja je po 20zl i jeszcze na nich zarabiaja "

ruch_13.jpg
Opublikowano

Wiem że jest jakaś japońska czy jakaś tam stronka co na xbox'sie musisz

zrobic japoński profil i wtedy dają tobie chyba na 48 h xbox live .

Na japońskiej stronie idzie tylko tworzyć kody na 48H kiedyś sie dało na 14 dni. Miesięcznego kodu raczej nigdzie się tak nie utworzy chyba, że jest sposób o którym ja nie wiem.

Pewnie kupuja hurtowe ilosci

A jeżeli chodzi o hurtowe ilości to zna ktoś stronkę na której możnaby było kupować hurtowe ilości kodów?

Opublikowano

Takiej stronki raczej nikt nie poda nawet jesli zna :P Musisz poszukac na wlasna reke, bo pewnie do kazdego klienta hurtowego podchodza inaczej.

ruch_13.jpg
Opublikowano

No może ktoś byłby taki życzliwy i podał :):)

Nie ma stron z generatorami kodów na miesiac.

Jak już ktoś napisał, kupują oni te kody ze skradzionych kart kredytowych, a opłaca im się sprzedawać tak tanio, ponieważ u siebie nie mogą, a w Polsce zgodnie z prawem nie mogą być za to ukarani.

I odrazu Ci mówię, żebyś takich kodów nie kupował bo długo nie pograsz - Ban. : (

Opublikowano

Nie chciałym nikogo martwić, ale przez ostatni rok Xbox Live zdrożał. Rok temu 12 + 2 miesiące można było kupić za ~110 zł. Teraz 12+2 chodzi po 150. Tak więc nie kupujcie miesiąca za 20 zł, ludzie litości, nie opłaca się.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Shiniox powiedz mi jak moze dostac bana za kod xbox live gold? Rozumiem, ze moze dostac bana za konto, na ktorym sa gry kupione za skradzione pieniadze, ale nie za kod :P

ruch_13.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...