Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Telefon Lepszy

Niktos

pasztet i majonez  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki lepszy?

• sony ericsson k850i
      27
    • nokia 6267
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki telefon lepszy nie wiem który sobie wzionąć nokie czy sony eriksona (xD)

Sony erikson

http://www.cellphonedigest.net/images/Sony%20Ericsson%20K850i.JPG

nokia

http://www.welectronics.com/gsm/Nokia/nokia-6267-blue.jpg

Opublikowano

sony ericsson k850i

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

@up

Dlaczego? Podasz jakieś argumenty?

@topic

Pierwsze widze tę nokie więc na ten temat ci nic nie powiem, kolega ma k850i i jest moim zdaniem naprawde fajna. To zależy od gustu. W soniaku fajny też jest aparat.

Opublikowano

SE rox

Nokia sux.

Po 1 nokia ma beznadziejne meni, i jest "klapkowa"

Po 2 to co po 1.

Po 3 (ocenzurowano)

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

@up

eh..

@topic

wszystko inne ale nie tylko komorki z klapka... po jakims czasie kazdemu ta klapka albo odpada albo na sile trzeba ja otwierac -.-. juz lepiej kup tego SE.

@down

powinienes dostac warna za spam nie na temat..

chcesz sobie posty nabijac?

to nie na tym forum.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Tak... mówicie mu: SONY ERIKSON! SONY ERIKSON!

A nikt nawet się nie zapytał do czego mu potrzebny ten telefon. No i się pytam. Do czego ci potrzebny jest telefon ? Do dzwonienia, pisania esów ?

Opublikowano

Tak... mówicie mu: SONY ERIKSON! SONY ERIKSON!

A nikt nawet się nie zapytał do czego mu potrzebny ten telefon. No i się pytam. Do czego ci potrzebny jest telefon ? Do dzwonienia, pisania esów ?

do grania i tak nie bd dzwonił bo nie mam kasy na doładowywanie do grania tylko xD a w ogóle to chyba chodzi o to lepszy wygląd i wszystko i tak nie lubię z klapkom kumplowi rozerwałem raz kupił potem se nowy xDDD

Opublikowano

Jeśli do grania, to ja bym brał niestety ale tego nieszczęsnego Sonego Ericssona. Gdyby ta Nokia miała Symbiana, to bym bez wahania ci ją polecił. Ale to biedactwo jest na dodatek rozkładane. Facet z rozkładanym telefonem od razu kojarzy mi się z pedziem.

Opublikowano

@up

a niby czemu telefon jak każdy inny

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Why? Pani 2Up dała argumenty.

Dyskryminujesz kobiety?

do grania i tak nie bd dzwonił bo nie mam kasy na doładowywanie do grania tylko xD a w ogóle to chyba chodzi o to lepszy wygląd i wszystko i tak nie lubię z klapkom kumplowi rozerwałem raz kupił potem se nowy xDDD

Masz rację. Patrząc na Twoją ortografię, lepiej nie pisać sms-ów.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

do grania to i tak bym ci polecił tego sonego bo na nokie jak tam pościągasz gry to 3/4 z tych gier podczas grania na nokii będzie ci error wyskakiwał a na sonym wszystko chodzi

icecubea.png

Opublikowano

SE k850i, ma go jeden z moich kolegów, duży wyświetlacz, wysoka jakość zdjęć, i nawet nieźle muzykę odtwarza (chodzi mi tu o dźwięk) jak na telefon. Wadą jest to, że bateryjka trzyma 3 dni ( jak często użyjesz w nim aparatu to 2). Co do nokii to się nie wypowiem, bo jej nie znam (ogólnie nokie są okrojone, jeśli chodzi o funkcje).

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Sony z reguły. Od samej nazwy "nokia" robi mi się nie dobrze.. i te menu !

NEVER NOKIA !!

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

SE bo jest o wiele szybszy niż nokia. bo nokie z reguły są wolne strasznie.. a dla niecierpliwych to wada i to wielka ^^

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bierz sonego, a co do noki to Ja tam nie widzę, żeby była wolna mi normalnie chodzi i nie przymula no, ale też niektóre przymulają

Opublikowano

K850i / Dlaczego ? / Jestem do SE przyzwyczajony od dziecka !. Ani razu nie miałem innego telefonu ;] Zawsze SE . W tej chwili mam k800i. / Kup sobie k850i / Polecam ^^.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...