Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xperia U vs Xperia J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie. Który z tych telefonów lepiej sobie poradzi z tymi lepszymi grami? Xperia U jest chyba lepsza ale nie ma wejścia na karty pamięci, czy jest znacząca różnica pomiędzy jedno a dwurdzeniowym procesorem? Według was który lepszy. Dodam, że oba są mniej więcej w takiej samej cenie. Więc chodzi tylko o wnętrze :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Powiem co nieco o Xperii J, bo jestem jej posiadaczem.

Ogólnie telefon dobrze radzi sobie z alikacjami i grami, również tymi trochę bardziej wymagającymi, czasami jak za dużo aplikacji pracuje w tle to może lekko przyciąć, ale nie jest to dużym problemem i ogólnie telefon chodzi bardzo płynnie, do tego ma Androida w 4 wersji.

Też wahałem się pomiędzy Xperią U, a J, ale U nie ma slotu na kartę pamięci, co jest ogromną wadą, i to przeważyło, że kupiłem "jotkę". Mało co zmieścisz na Xperii U, u mnie sama muzyka zajmuje 10 GB :P. Do J możesz dokupić kartę do 32 GB, więc tutaj nie ma problemu z pojemnością.

Jak chcesz więcej info na temat J to pisz.

Opublikowano

Jezeli w u nie przeszkadza ci brak kp to kup ją:-)

Jezeli wiesz ze tyle pamieci ci nie wystarcza musisz wziasc j.

A co z innymi fonami?

image.png 

Opublikowano

Siema nie chcę zakładać nowego tematu więc zadam swoje pytanie tu

czy xperia p bardzo "odstaje" pod względem wydajności od powyższych telefonów i czy opłaca się ją kupić ?

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

@2x up

chyba xperia P jest lepsza od xperii U czy J, bo chyba cena też jest o wiele wyższa.

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

U miażdży pod względem wydajności J.

2 rdzeniowy procesor, o wiele lepszy układ graficzny. Ma trochę mniejszy wyświetlacz, ale o takiej samej rozdzielczości.

Jeszcze ktoś o P pytał. Lepszy od obydwu. Większa rozdzielczość ekranu, 1gb ramu, 2 rdzeniowy procesor, dobry układ graficznu, lepszy aparat.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...