Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Gotowy, spakowany znaczek GM!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postawiłem swój serwer, lecz nie umiem bawić się w rozpakowywanie-pakowanie plików.

Moje pytanie jest proste i szybkie: może mi ktoś wrzucić tutaj gotowy, spakowany plik, żebym miał od razu nowy, jakiś fajny znaczek GM? (Chodzi mi o to, że po ściągnięciu Twojego pliku będę mógł od razu wrzucić go do pack i odpalić serwer). Co do znaczka - wasz wybór, jakiś ładny :) (może macie na swoim serwerze, to podeślijcie mi taki - bardzo proszę :) ). Wiem, że to może łatwa sprawa, ale po prostu jestem w tym zielony. W nagrodę dam limit lajków i 5 w profilu :)

Jeszcze raz bardzo proszę i pozdrawiam,

PhoEnix9332.

727881401622271220780.jpeg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

To nie takie łatwe, że wrzucasz i gotowe. To jest 2 minuty roboty, ale musisz mieć Metin 2 file archiver.

Zrób dokładnie to co napiszę ;)

1. Pobierz tą paczkę. http://www.mediafire.com/?mwi3qdmgnmm

2.Wypakuj wszystkie znaczki z folderu na pulpit.

3.Wybierz ten, który Ci się podoba i usuń jego nazwę do : ymirred (bez np. -17)

4.Odpalamy metin 2 file archiver, klikamy na zółtą kopertę i wybieramy locale_pl z folderu z metinem, klikamy extract.

5.Pojawił nam się folder output wchodzimy w niego aż do effect. W folder effect wklejamy nasz plik ymirred podmieniamy.

6.Plik xml outpot (taka sama nazwa ale to nie folder tylko taki pliczek) przeciągamy na mt2. W ten sposób mamy locale_PL które wrzucamy do folderu pack z metinem.

7.Wszystko powinno ładnie działać.

8.W razie pytań pisz tutaj ;)

1352652199-U513235.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...