Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytania od nowego gracza

kupszoneq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w lola chyba z tydzien ale nie moge ogarnąć paru rzeczy, tzn.

1.Gram zazwyczaj PvP-->Klasyczny--->Summoner's Rift 5 na 5--->Zwykła Ślepy los, i raz miałem w ekranie wyboru postaci Evelynn, a teraz jak gram to jej nie mam, dlaczego? Zaznaczam że nie mam jej kupionej ale wcześniej mogłem nią grać.

2.Jak mam grać w lola? Grać ciągle jedną postacią i ją ogarniać, czy jak? Bo granie ciągle innymi to troche trudne, bo inne itemki trzeba kupować, itp.

3.Nigdy nie wiem jakie itemy kupić na jaką postać :( No bo jak mam grać ciągle innymi postaciami, to za chiny ludowe nie ogarne tego wszystkiego.

4.Pytanie odnośnie kupowania itemów w shopie, bo jest tak że moge kupić jakieś 2 itemy, i są w dwóch polach w ekwipunku, a raz jak kupie 1 item i potem drugi to ten drugi zamienia sie z tym pierwszym, od czego to zalezy?

to tyle, jak sobie coś przypomne to dopisze

Opublikowano

1. Widocznie była w tak zwanej rotacji która zmienia sie co tydzień we wtorki.

2. Polecam Ci zagrać Garenem Ashe Masterem Yi lub Annie na początku i nimi sie uczył grać.

3. Na początku kupuj polecane to ci wystrczy. Albo zapytaj w dziale Buildy.

4. Poprostu skladasz jeden item z dwóch, ulepszarz go. Np. Kupujesz buty i je możesz ulepszyć na inne aby miale dodatkowe bonusy. Podobnie jest z itemami laczysz je w jeden który jest lepszy.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

1.rotacja ma 10 free postaci ,jak kolega up pisal zmienie sie co tydzien

2.tak najlepiej graj 1 na poczatku 1 ,jak ogarniesz gre to graj powoli innymi (pisales o evelynn polecam ,jest to silna postac i jest to takze moj main[gl.postac])

3.najlepiej eksperymentowac sobie na botach z itemami ,w ten sposob zobaczysz co oferuja .np ostrze nieskaczonosci bedzie lepsze dla jakiejs postaci a dla innej nie specjalnie .

4. Sa itemy glowne i "lepsze" ,ktore skladasz z gl. Ich budowa sie pojawia , klikajac na te gl i juz te lepsze pojawia sie tez co jeszcze lepszego mozesz zlozyc.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

1. Evka niedawno była w rotacji, zmienia się ona co tydzień we wtorek rano.

2. Najlepiej graj 1/2/3 postaciami i wymainuj je, jak będziesz grał większością to nigdy nie zdobędziesz jakiegoś większego elo.

3. Szukaj poradników na

solomid.net
, poza tym buildy zależą od sytuacji.

4. Itemy się ulepsza, możesz kupić cały item od razu lub kupić część z niego, a dopiero później złożyć go w całość ( za kasę ofc )

652601399840421198520.png

Opublikowano

jezeli dobrze Ci sie nia gralo i przyjemnie to kup i naucz sie ogarniac :)

najpierw evelynn a potem jak ogarniesz itemy to zagraj troche w jungli solo top jakies tanki ad carry , różnie graj :)

moje bity elo

Opublikowano

eva jak na cene jest zajebista, co do tego zeby itemy z neta (buildy) nie polecam skladac ,bo nie zawsze sie nada do danej gry, aczkolwiek mozna tan znalesc item ktory szalenie wzmacnia dana postac.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Tak evelynn opłaca się kupić, rozsądna cena jak na taką postać, jest OP w late game z dobrymi itemami i skoro przyjemnie ci się nią grało na rotacji to jak najbardziej.

1. Była rotacja w której znalazła się Evelynn

2. Graj sobie łatwymi postaciami na początek czyli Master Yi, Garen, Evelynn ( nie koniecznie łatwa )

3. Kupuj te polecane, a buildów możesz szukać na

solomid.net i lolking.net 
4. Poprostu to tak jakbyś składał lego, zamiast kupywać odrazu cały przedmiot gdy nie masz kasy to kupujesz jego części przez co sama cena przedmiotu się zmniejsza.
Minus.png
Opublikowano

Kup sobie Jaxa jest OP .

Evelyn/ChoGath też dobra postać dla początkujących.

I nie kupuj tanich champów za IP, bo się nie opłaca.

Jeszcze coś ode mnie ws. runek : Kupuj dopiero od 20 lvla :)

Co do Buildów (Składania ekwpiunków polecam mobafire i nasze mpcforum, jeżeli tutaj coś jest o tym)

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Opublikowano

Kup sobie Jaxa jest OP .

Evelyn/ChoGath też dobra postać dla początkujących.

I nie kupuj tanich champów za IP, bo się nie opłaca.

Jeszcze coś ode mnie ws. runek : Kupuj dopiero od 20 lvla :)

Co do Buildów (Składania ekwpiunków polecam mobafire i nasze mpcforum, jeżeli tutaj coś jest o tym)

Nie chodziło ci przypadkiem o RP?

Bo tani championi opłacają się, np. kayle, ryze - facerolle.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...